Začnite písať

AKČNÉ TIPY

Akú knihu na Vianoce pre maminu?

kniha-pre-mamu

Knižky čítame rady. Aj keď máme čas zadelený na minúty a priority sú jasné, čítanie knižky je vždy malý únik do iného sveta. Často do sveta iných mám, ktoré to majú podobne a rozumieme si navzájom. 

Žiadna z nás nie je dokonalá, každá sme iná. Podstatné je, že sa inšpirujeme navzájom každý deň. Zdieľame naše skúsenosti, radosti či starosti. Tak je to aj v knižkách o mamách a pre mamy. K niektorým sme sa stihli dostať po ceste na predĺžený víkend, iné nás čakajú pri posteli či v kúpeľni. Všade, kde si nachádzame #chvíľupreseba.

Čítame ich na etapy a utvrdzujeme sa v tom, že všetko je v úplnom poriadku. Aj pred Vianocami. Aj keď nám čosi prihorí, aj keď sa všetko nedarí. Všetko je tak, ako má byť. Podstatné je, aby sme boli #šťastnéaveseléženy aj pred Vianocami. Lebo šťastná žena = šťastná celá rodina.

Pridávame zopár tipov na naše mamičkovské a inšpiratívne knihy. iMAMA je čerstvá novinka a poteší každú jednu zaneprázdnenú maminu. Pod jedným titulom nájdete hneď niekoľko inšpiratívnych príbehov o tom, ako sa iným mamám podarilo spojiť prácu – často vlastný biznis, s rodinným životom a výchovou dieťaťa. Okrem reálnych príbehov iných mám sa dozviete aj tipy a triky na najčastejšie problémy, ktoré riešime my všetky.

Knižka Mamou po 30 nie je obmedzená číslom. Hodí sa každej jednej z nás. Pred chvíľkou oslávila na trhu svoj prvý rok. Je úprimnou výpoveďou, s ktorou sa stotožní nejedna mamina. Kariéra alebo dieťa. Dá sa mať oboje? Práve prebieha súťaž o celý balík knižiek vydavateľstva, môžete sa zapojiť na ich Facebooku. 

https://www.instagram.com/p/BcDHKD0FaPk/?taken-by=akcnezeny.sk

Šťastie je tu a teraz. Potvrdzuje to aj mamina Nora a jej knižka Šťastie na dosah. Doprajte si ho každý deň. Veľmi motivačná. Veľmi príjemná. Prinúti vás zamyslieť sa a robiť vedomé rozhodnutia. Ak sa rady inšpirujete aj online, Nora pridáva ku knižke aj kopec bonusov a návodov, ako na to.

šťastie na dosah

Zdroj: foto Šťastie na dosah

Radosť z pohybu a radosť z dobrého jedla. Mamina Janka svoju radosť pretavila do knižky, na ktorú sa namotá každá jedna žena. Zdravé rýchlovky sú hotové do 30 minút. Čo viac si želať? Viac času pre seba 🙂

Máte svoj vianočný tip na knižku pre mamu? Pridajte nám ho do komentára.

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár