Začnite písať

AKČNÉ TIPY INŠPIRÁCIE

Prvý akčný event v Žiline dopadol na výbornú!

prvy-akcny-event_zilina

Akčné ženy majú za sebou už niekoľko úžasných eventov, počas ktorých sa spoznávajú a networkujú ženy z jedného regiónu. Do Žiliny sme šli s malou dušičkou, no akcia vypálila úplne skvelo! Ani slovami sa nedá opísať úžasné atmosféra, ktorá v ten piatkový večer vládla.

Podujatie Akčné ženy v Žiline sa uskutočnilo v úžasnom priestore coworkingu Banka Žilina, ktorý sa nám naplnil do posledného miesta. Po celý čas vládla úžasná atmosféra plná komunikácie, prepájania a získavania informácií.

Akčný muž na začiatok

Ako prvý vystúpil vôbec prvý akčný muž, Tigran Aleksanyan, ktorý už viac ako 10 rokov pracuje v rôznych organizáciách. Spolupracuje na projektoch podporujúcich malých a stredných podnikateľov a dobrovoľníctvo. Od roku 2014 koordinuje program Slovenskej sporiteľne zameraný na vzdelávanie a financovanie začínajúcich či budúcich podnikateľov a firmy, ktoré sú na trhu krátko. Podľa neho začať podnikať môže každý, no je dobré sa na to pripraviť, vyskúšať si biznis v malom. Napríklad začať popri práci a ísť do podnikania aj s plánom, že to nemusí hneď vyjsť.

Dal nám skutočne cenné informácie, a navyše počas celého večera poskytoval osobné poradenstvo a biznis plán každej jednej záujemkyni, ktorá na event prišla. Na záver nášho prvého rozhovoru všetky ženy rozosmial aj vďaka joge smiechu, ktorej je lektorom.

Prednáška Tigran Aleksanyan

Foto: Tigran Aleksanyan

Influencerka a zdravý životný štýl

O zdravom životnom štýle, cvičení aj strave nám porozprávala influencerka a fitnesska Tatiana Žideková spolu so svojou osobnou trénerkou Simonou Kozerawski. Tatiana sa od svojich 3 rokov venuje športu, ktorý je jej životom. Jej fanúšikovskú základňu tvorí viac ako 95 000 sledovateľov na Instagrame, takže žije tak, aby mohla ísť príkladom. Jej heslom je, že žiaden deň sa už nezopakuje, preto si užíva každý jeden ako výnimočný.

Umelkyňa a jej recept na šťastie

Krajinárka a žilinská umelkyňa Eva Šugarová nám vo svojej prezentácii priblížila svoj štýl blízky impresionizmu, techniku soft pastelu aj akrylu. Keďže sama propaguje moderný a láskavý prístup vo výtvarnej výuke, rozprávala aj o praktickom štarte tvorby a šťastí, ktoré táto umelecká tvorba prináša. Prítomným dámam hovorila o vlastnej skúsenosti ako výtvarné hobby povýšiť na budúcu profesiu a povolanie.

Eva Šugarová

Foto: Eva Šugarová

Prírodná kozmetika = kvalita, ktorá nesklame

Záverečnou spíkerkou bola zakladateľka značky pôvodnej slovenskej prírodnej kozmetiky Dulcia natural, Lucia Klebercová. Aj keď vyštudovala Fakultu telesnej výchovy a športu v Bratislave, rozhodla sa pre návrat ku koreňom a stala sa akousi novodobou mastičkárkou. Lucia tak na základe tradičných receptúr vytvorila moderný koncept 100-percentnej prírodnej kozmetiky založenej na účinných živých a čistých prírodných zložkách. Vytváraniu vlastných liečivých krémov sa venuje už viac ako 10 rokov, no profesionálnu značku založila až v roku 2014. Hlavnou ideou je, že kozmetika je osobná záležitosť.

Na evente sme mali možnosť ochutnať i kolagén z morských rýb – skúšali ste už inca collagen? Dámy sa naňho doslova „vrhli“ a každá si namiešala pohár s rozpustným bielym práškom. Zdravie máme vo svojich rukách a pri pravidelnom dlhodobom používaní sa želaný výsledok garantovane prejaví. Či už chceme mať v poriadku kĺby, zdravé vlasy alebo pleť. Kolagén sa vstrebáva výborne a účinuje presne tam, kde to naše telo najviac potrebuje.

Uverejnil používateľ akcnezeny.sk Štvrtok 22. novembra 2018

Uverejnil používateľ akcnezeny.sk Streda 14. novembra 2018

Tombola a darčeky na záver

Večer plný inšpirácie a networkingu sme zakončili tombolou spoločnosti Oriflame, ale aj darčekmi od Inca Collagen Slovensko, Dr. Oetker, Diva’s Drink for Women a Mydlové dekorácie. Za podporu ďakujeme aj banke, ktorá podporuje začínajúcich podnikateľov – Slovenskej sporiteľni.

Na záver sme sa rozlúčili spoločnou fotografiou, ktorá dokonale odráža našu vtedajšiu, úžasne rozosmiatu náladu. Už teraz sa tešíme na pokračovanie 🙂

Za fotografie z eventu ďakujeme Katherine Šmatlavovej. Fotografie si môžete pozrieť na našom Facebooku.

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár