Začnite písať

TESTOVANIE

Kto má rád oriešky? Hľadáme akčnú mamu na testovanie orieškových dobrôt

www.akcnemamy.sk: testovanie

Už ste ochutnali slovenské orieškové maslá? Chalani z InfiNuty hovoria, že sú výborné a my chceme vedieť, aké delikátne naozaj sú a ako sa dajú využiť v kuchyni. Kto ich chce skúsiť?

www.akcnemamy.sk: cokonuty

Mňamka ČokoNuty v testovacom balíčku určite nebude chýbať 🙂

Ako testovanie funguje?

Ak chcete orieškové maslá a výberové oriešky od InfiNuty testovať, napíšte nám na testovanie@akcnemamy.sk mejl s vašimi kontaktnými údajmi a dôvodom, prečo sa chcete do testovania zapojiť. Stihnite to do Veľkej noci, 19. apríla. My následne náhodne vyberieme jednu z vás, ktorej pošleme balíček produktov od InfiNuty. Samotné testovanie je už potom v jej rukách, rovnako ako článok, v ktorom sa s nami ostatnými na našom webe podelí o svoj názor na výrobky Infinuty. Napríklad ako Martina, ktorá nedávno testovala hovoriace knihy.

Prečo InfiNuty?

O InfiNuty sme nedávno písali. Príbeh dvoch kamarátov, ktorí si založili vlastný projekt a plnia si ním sen, vás zaujal, o čom svedčí fakt, že článok patrí doteraz k najčítanejším na našom webe (z čoho sa mimochodom veľmi tešíme). Preto sme sa rozhodli osloviť chalanov s testovačkou a oni bez váhania povedali, že idú do toho. O kvalite svojich výrobkov nepochybujú, preto sme aj my v redakcii presvedčení, že to bude s testovaním famózny zážitok. Mňam!

Potrebujete inšpiráciu?

Ak si neviete predstaviť, ako by ste v kuchyni využili orieškové maslá či výberové orechy, inšpirujte sa sladkými aj slanými receptami na ich webe. Alebo si pozrite ich Instagram. Tu však hrozí nebezpečenstvo padajúcich slín, veď posúďte samy 🙂

Nezabudnite, do testovania sa môžete prihlásiť najneskôr do 19. apríla 2019. Tešíme sa na vás!

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár