Začnite písať

AKČNÉ TIPY

Pracujúce maminky, už ste darovali svoje 2 %?

Koniec apríla sa blíži a s ním aj termín podávania dokumentov na darovanie 2 % zaplatených daní. Nenechajte sa odradiť drobnou administratívou. Pocit z dobrého skutku a fakt, že ste niekomu pomohli, určite za to stoja!

V našom magazíne sme vám v uplynulých dňoch priniesli viacero životných príbehov akčných žien a mám, ktoré sa opierajú aj o pomoc tých, ktorí im každoročne venujú svoje 2 %. Žiadateľov je veľa. Jedným z nich je aj náš akčný projekt.

Darujte 2 % akčným ženám a mamám

Dôvody, prečo darovať 2 % z daní práve nám, sme zhrnuli na našom webe. Celý náš projekt akčných žien a mám je o podpore nás, nežných stvorení, aby sme robili to, čo nás v živote najviac napĺňa. Naša zakladateľka Martina Novotná je stelesnením typickej akčnej ženy, manželky či mamy a nákazlivo tým inšpiruje aj nás ostatných.

Aktivitám okolo magazínu, sociálnych sietí či príprave eventov sa spolu s ňou venujeme zväčša po večeroch, keď svoje detičky uložíme spať a my sadáme za počítač. Kým časť aktivít stojí „len“ čas – pre všetky mamy tak veľmi vzácny – viaceré nevyhnutné náležitosti stoja nemalé finančné prostriedky. Nie sme klasickým inzertným portálom. Začínajúcim podnikateľkám pomáhame zviditeľnením zadarmo, pretože veríme, že to je naše poslanie. Pomáhať  si navzájom. Techniku, prenájom priestorov, catering a množstvo ďalších vecí však potrebujeme uhrádzať financiami, preto sa o vaše 2 % uchádzame aj my. Pomôžete nám?

Na čo všetko potrebujú akčné ženy vaše 2 %? Prečítajte si v článku od Martiny Novotnej

Naše údaje potrebné pre darovanie 2 %

IČO: 51165996

DIČ: 2120729578

Právna forma: občianske združenie

Názov: Akčné ženy, o.z.

Sídlo: Šafárikova trieda 288/13, 040 11 Košice 11

Číslo nášho účtu: IBAN SK17 0900 0000 0051 4206 7473

Postup a tlačivá na poukázanie dane nájdete tu.

Ďakujme! Termín na zaslanie vyplnených dokumentov je 30. apríl 2019. 

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár