Začnite písať

Uncategorized

Akčné mamy si užili deň v IKEA: Dopriali sme si masáže aj skrášlenie

Akčné mamy v Ikea

Aj keď nie každý deň je nedeľa, tá z 12. mája 2019 bola doslova oddychová a platilo známe české heslo „v nedeli se nedělá“. Akčné ženy spolu s Akčnými mamami v spolupráci s IKEA vytvorili popoludnie, počas ktorého si mohli návštevníčky obchodného domu užiť masáže, líčenie aj rozhovor so stylistkou a odniesli si aj malé prekvapenia. 

Deň matiek je medzinárodne známy sviatok, ktorým vzdávame hold našim mamám. Práve preto sa Akčné ženy a Akčné mamy spojili a vytvorili príjemné podujatie. 12. mája sme sa stretli priamo v obchodnom centre IKEA v Bratislave, aby sme oslávili nielen Deň matiek, ale aj možnosť oddýchnuť si a zabaviť sa. Okrem toho, že v IKEA nájdete množstvo nábytku a inšpirácie, sme totiž v tento deň premenili hlavný vestibul na zónu relaxu a krásy pre všetky akčné ženy a mamy. 

Zóny zdravia aj krásy

Už pri vstupe dnu bolo vidieť, že sa priestor naplnil úžasnými ženami, rodinkami a ich ratolesťami. Dámy, ktoré sa chceli zapojiť, mohli využiť aktivity rozdelené do viacerých zón. Na jednej strane vestibulu mali možnosť nechať sa nalíčiť, zmerať si tuk a dozvedieť sa niečo viac o kvalite svojej pleti. Zástupkyne firmy Oriflame im ochotne vysvetľovali množstvo potrebných informácií a skrášľovali ich na počkanie. 

Nezastavila sa ani naša stylistka, Alexandra Vrábelová. Tá dámam určovala farebný typ, typ postavy a rozprávala sa s nimi aj o štýle. So sebou si priniesla aj farebné šatky na určovanie farebnej typológie a dámam tak prezradila, aké farby podčiarknu ich krásu. Pokiaľ boli ženy spokojné s predošlými aktivitami, mohli sa o svoje zdravie postarať aj zvnútra vďaka dúšku vody s kolagénom, ktorý ponúkala firma Inca Collagen. 

Na druhej strane bola pre záujemkyne pripravená zóna zdravia a oddychu od skvelých masérok z Arkany. Na dvoch miestach prebiehali masáže, ktoré unaveným svalom tváre a dekoltu poskytli skvelý reštart. Po návšteve všetkých zón zdravia a krásy boli pripravení aj fotografi, ktorí zaznamenali všetky pekné momenty a nalíčené mamy. Pri fotostene s vopred pripravenými vtipnými ceduľkami sa mohli nechať odfotiť maminy aj celé rodiny. Fotky im na počkanie vytlačili a domov tak odchádzali s pekným suvenírom navyše.

Uverejnil používateľ akcnezeny.sk Streda 15. mája 2019

Darček na záver

Pri odchode z obchodného domu IKEA a po relaxe v našich zónach dostali prítomné dámy aj pozornosť na záver. Každá darčeková taštička bola plná milých drobností a produktov pre potešenie tela i duše. Za eko darčeky ďakujeme Oriflame, prírodnej kozmetike Dulcia, Inca collagen, Vulm, Kupeľom Lučivná a za sladké raňajkové dobroty firme Dr. Oetker. 

Navyše, deti potešili svoje mamy aj vlastnoručne vyrobenými korunami, ktoré vyrábali s animátorkami v detskej zóne z produktov od Ikea. Za spoluprácu ďakujeme Ikea Bratislava. 

Deň matiek v IKEA sme si maximálne užili spolu s ďalšími mamami. V spolupráci s IKEA sme zorganizovali Deň pre všetky…

Uverejnil používateľ akcnezeny.sk Streda 15. mája 2019

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár