Začnite písať

Uncategorized

Akčné mamy – vidíme sa na Deň matiek?

akčné mamy v ikea

Vymysleli sme si spoločne deň pre seba a rovnako pre vás všetky – akčné mamy. Pripravujeme spoločne „čas pre seba“, čas pre vašu krásu, relax a nákupy. Už 12. mája sa stretneme priamo v obchodnom centre IKEA v Bratislave. 

Čo sme si pre vás pripravili?

Pred časom sme vám položili v skupine otázku, ako by ste najradšej strávili váš veľký deň, ktorý by ste mohli zažiť sama so sebou. (rozumej bez detí, varenia, či bežných povinností). Viaceré ste na otázku odpovedali jednoznačne relaxom, nohami vyloženými na stole, masážou, wellnessom, skrášľovaním sa a nákupmi.

My vám to teraz tak trošku chceme splniť. V spolupráci s IKEA sme sa zhodli na tom, že mamy potrebujú relax, potešenie, cítiť sa krásne, na chvíľu si zavrieť oči a vnímať len seba a svoje potreby.

Pozvánka pre všetky maminy teda znie:

Milé maminy! V Ikea vám hrozí #caspreseba ! Neviete si to predstaviť? Príďte spoločne s deťmi na Deň “M” a nechajte sa hýčkať akčnými mamami. O deti sa postaráme a mamy rozmaznáme.

Na čo sa môžete tešiť?

Relaxačná zóna, masáž tváre a šije

Najprv sa zrelaxujete pri masáži. Masáž tváre a šije pre každú unavenú maminu pre nás zabezpečí salón Arkana a skúsené odborníčky vám v prípade záujmu v relaxačnom kútiku doprajú aj ošetrenie pleti a lifting a hydratačné ošetrenie.

akčné mamy v IKEa

Foto archív: Akčné mamy

Krása a zdravie zvnútra

dopĺňať si krásu a zdravie budeme čistým bio aktívnym kolagénovým nápojom Inca collagen. Každá z vás si jeden vezme aj so sebou.

Make – up artistky a zóna krásy

Vyčarujú vám dokonalý make up a poradia aj ako sa nalíčiť za pár minút v rannom zhone. O beauty zónu a líčenie sa postará spoločnosť Oriflame. 

Stylistka a určenie vášho farebného typu

Stále netušíte, ktoré farby sa k vám hodia a aký ste farebný typ, či aký máte typ postavy? Vraciate sa po materskej do práce a potrebujete obnoviť šatník? Prevezme vás do rúk stylistka a poradí vám, aké farby a strihy vám pristanú!

Fotostena a pamiatka na Akčné mamy v IKEA

Aby ste si pamätali (nie len na Deň matiek), že ste krásne! Možnosť odfotiť sa nalíčené a upravené pri našej fotostene. Svoju fotografiu z mobilu môžete ihneď aj umiestniť na váš instagram a súťažiť tak o balíček, ktorý pre vás už pripravujeme spoločne s IKEA.

Prídete aj s deťmi?

K dispozícii bude počas celého dňa ako obvykle detský kútik a ak máte dieťa do troch rokov, rady sa oň postaráme aj vo vašej blízkosti. Priamo v našej zóne „akčné deti“ budú umiestnené aj detské tvorivé dielne, v ktorých vám vaše deti budú pripravovať prekvapenie ku Dňu matiek.

Pozornosti pre všetky mamy

Chutné balíčky pre všetky mamy nám zabezpečuje Dr. Oetker. Môžete sa tešiť na ryžové a ovsené raňajkové kaše.

Zdroj: instagram Dr.Oetker

Praktický balíček od značky VULM

Každá mamina od nás dostane výživový doplnok na kŕčové žily a hemoroidyMicrovenal tiež pomáha pri pocite ťažkých a opuchnutých nôh. Už ste ho skúšali? Je výborný aj pre športovkyne a obsahuje rastlinný extrakt z pagaštanu konského, ktorý pomáha odstraňovať všetky spomenuté nepríjemnosti.

microvenal

Zdroj: www.vulm.sk

Tiež vás čaká prekvapenie od prírodnej kozmetiky Dulcia, od firmy Arkana a Oriflame.

Nezabudnite sa zapojiť na deň matiek do súťaže! 

obrazok na IG súťaž

Súťaž v spolupráci s IKEA

Stretneme sa spoločne už 12. mája hneď pri hlavnom vstupe v priestoroch IKEA.

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár