Začnite písať

AKČNÉ TIPY INŠPIRÁCIE

Čo poteší každú pani učiteľku na konci školského roka?

Zdroj: regeneračný balíček Manufaktura

Hľadali sme dobré rady a inšpirácie – čo poteší pani učiteľky na konci školského roka. Pýtali sme sa mamičiek i samotných učiteliek. Kvietok? Čokoláda? Výrobok od detí? Spisujeme tradične obľúbené, ale i nové trendy. 

Každý rok uvažujú mamy malých školáčikov, čím by potešili svoju pani učiteľku na konci školského roka. Kvietok je klasika a pamätáme sa ešte z detských čias, že naše pani učiteľky ich dostali toľko, že nimi zaplnili nie len vázy, ale i celé vedrá a nevedeli sa s nimi ani uniesť domov. Za pár dní však kvety zvedli a bolo po radosti.

Kvety v črepníkoch

Kvet v črepníku je dobrý nápad. Aby ich však nebolo hneď 30 ks a do obydlia si neniesla pani učiteľka botanickú záhradu, možno padne vhod správne položená nenápadná otázka…

Čokoláda

Čokolády nie je nikdy dosť a keď sa nezje, tak sa podá ďalej niekomu, kto sa poteší a ulahodí ňou svojim chúťkam. A pani učiteľky zvyknú mať doma tiež vďačných stravníkov…

Čomu sa poteší učiteľské dieťa? 

Predstavte si, že ste dieťa pani učiteľky. Koniec roka je bohatý! Jedna akčná mama priznala, že bonboniéra, ideálne s rôznymi kúskami bonbónov ju vždy potešila.

Domáce sušienky a iné doma pečené

Domáce sušienky a iné doma pečené

Domáce sušienky a iné doma pečené

Ďalšia mamina radí piecť a pridať k tomu aj originálne venovanie. S láskou upečené s originálnym odkazom doplnené nemusí byť zlá idea, treba len myslieť na to, aby to bolo jedlé. Minimálne pre kolegynky v kabinete. Ďalšia mama dopĺňa – venovanie s fotkou dieťaťa zapichnutou v koláči alebo kvetináči. (Tu by som sa len opýtala, či sa pani učiteľky skutočne rady pozerajú na „svoje deti“ aj cez prázdniny).

Zdroj: Pani učiteľke – Home decor

Ktorým nápadom sa pri kúpe darčeka radšej vyhnúť?

Samotné učiteľky sa zhodujú na tom, že darčeky sú už škôr zriedkavé a v podstate sa potešia všetkému. Ale ak by si predsa mohli vybrať, tak kvalitná bonboniéra či káva je top. Šálky, sošky a vázičky už za tie roky nemajú kam odkladať a nehodí sa tiež všetko do každého interiéru.

Regeneračný balíček pre pani učiteľku. Zdroj: Manufaktura

 

Spoločný darček

Výborným, ekonomickým a tiež ekologickým nápadom je spoločný darček alebo spoločná kytica. Každú pani učiteľku poteší aj možnosť vybrať si darček pre seba sama. Výborným tipom je preto poukážka do obchodného centra, vybraného obchodu či na relaxačnú procedúru.

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár