Začnite písať

RECEPTY

Torta, ktorej neodolá žiaden maškrtník. Ktorá mamina ju chce s nami otestovať?

Máme pre vás opäť výzvu a zároveň dobrú správu pre všetkých milovníkov pudingu Paula. Obľúbený strakatý puding prichádza aj vo forme zábavnej torty. Paula strakatá torta je dokonalou pochúťkou na narodeniny, meniny alebo na víkend s rodinou. Teraz by sme chceli jeden balíček venovať vám a zistiť, ako vám chutí. 

Nadýchaný kakaový korpus a jedinečný strakatý pudingový krém. Radosť budú mať predovšetkým naši najmenší, na ktorých čakajú zábavné maľovanky na vnútornej strane každého balenia.

Originálna a hravá Paula strakatá torta

Torta je inšpirovaná obľúbeným pudingom Paula a je určený najmä deťom, ktoré ho milujú. Nová Paula strakatá torta v sebe ukrýva tri vrecúška, v ktorých je zmes na prípravu kakaového korpusu, vanilkového krému a zmes na prípravu pudingových kakaových škvŕn. Lahodný pudingový krém sa dá pripraviť jednoducho za studena, stačí ho zmiešať  s mliekom.

Chcete novinku s nami otestovať?

Napíšte nám na Facebooku, že chcete túto novinku otestovať a my jednej z vás pošleme originálny balíček, v ktorom nájdete aj ďalšie prekvapenia! Vašou úlohou bude pripraviť pre nás report vo forme fotoreceptu, aby sme si otestovali, či je príprava ozaj taká jednoduchá. Počuli sme totiž, že Paulu strakatú tortu zvládu pripraviť aj väčšie deti. 

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár