Začnite písať

AKČNÉ TIPY TESTOVANIE

Sú tu dojčiace maminy, ktoré rady skúšajú zlepšováky? Otestujte s nami výživný kokteil na podporu dojčenia

Poďte s nami vyskúšať špeciálny prírodný kokteil MULTI-MAM LACTASHAKE a MULTI-MAM LACTAMAX ,ktorý vám pomôže vyriešiť nielen problém s nedostatočnou tvorbou mlieka, ale zároveň odoženie únavu a posilní imunitu. Neveríte? Vyskúšajte!

Tekutiny, špeciálne polievky, zázračné bylinky, veľa spánku. Zaručených receptov na to, ako mať viac mlieka, počula už každá mamička asi tisíckrát. My sme sa o prírodnom kokteile dozvedeli len nedávno a rozhodli sme sa ho vyskúšať „na vlastnej koži“. Áno, my tu v redakcii akčných mám dojčíme tiež ? Máme tu malých stravníkov, ktorí materské mlieko milujú. Je zdravé, výživné a nič lepšie našim drobčekom dopriať nemôžeme, tak prečo im ho nedopriať ?

Prečítajte si aj: Ako správne dojčiť?

zdroj: www.pixabay.com

Ako sa zapojiť do testovania?

Ak aj vy takisto dojčíte a chceli by ste si zaistiť dostatočné množstvo výživy pre vaše bábätko, dajte nám o sebe vedieť. Vyplnte jednoduchý dotazník a podeľte sa s nami o váš recept na to, ako si zaisťujete dostatočné množstvo mlieka pre vaše bábätko – čo sa vám osvedčilo najviac. Takisto nás zaujíma, ako dlho dojčíte, či užívate nejaké výživové doplnky a koľko máte detí. Svoje osobné údaje (meno, adresa, telefonický a emailový kontakt) nám vypĺňate, aby sme vám testovací balíček mohli onedlho odoslať.

Do testovania chceme zapojiť až 30 dojčiacich mám, ktoré okrem prírodného kokteilu MULTI-MAM LACTASHAKE dostanú na testovanie aj šumivé tablety MULTI-MAM LACTAMAX. Tie takisto pomôžu mať viac mliečka a znížia pocit únavy. Navyše v balíčku obdržíte aj shaker, v ktorom si môžete kokteil veľmi jednoducho a pohodlne pripraviť.

Výsledok testovania

Ako sa vám testovanie páčilo, budeme po 2 týždňoch zisťovať prostredníctvom dotazníka, ktorý vám pošleme na vašu e-mailovú adresu. Vašou úlohou bude teda len odpovedať na niekoľko otázok, ktorými si overíme, či oba prírodné prípravky na podporu dojčenia – kokteil aj šumivé tablety – splnili účel a zaistili vám viac mliečka pre vaše bábätká. Veríme, že áno.

Tak čo, idete s nami do toho? 🙂 Vypĺňajte primo tu. 

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár