Začnite písať

AKČNÉ TIPY

Podporme spolu projekt a pomôžme našim deťom ostať autentické! 

„KTO JE RÝCHLEJŠÍ?“

Páčil sa vám prvý príbeh o dvoch jašeteričkách? Teraz je na rade druhá knižka od našej autorky Iryny. Porozpráva vám a vašim deťom v jednoduchosti o sebadôvere a sebeláske. Podporme spolu projekt a pomôžme našim deťom ostať autentické! 

Neobyčajná knižka o sebadôvere a láske k sebe samému je určená pre deti vo veku od 3 do 8 rokov. Rozpráva príbeh o malom čiernom vĺčikovi, ktorý zo srdca miluje behať, a tiež o tom, ako vzniká túžba byť lepším pre niekoho druhého. Táto prirodzená túžba však často paradoxne spôsobí, že sebadôveru strácame. Otvorte knihou srdcia vašim deťom a ukážte im, ako si nikdy neprestávať veriť.

Chcete sa dozvedieť viac o jej autorke Iryne Zelyk? Čítajte o nej aj v našom rozhovore. 

Ako sa opisuje samotná autorka?

Som typ človeka, ktorý rad objavuje a stále sa pýta prečo. Mám rada, keď sa okolo mňa veci hýbu. Áno pohyb, je správne slovo, čo ma napĺňa. V mnohých veciach idem do hĺbky a často sa zamýšľam sa nad témami typu „zmysel existencie“, „jedinečnosť ľudského vedomia a jeho možnosti“ a pod. Pre mňa je zmysel života je v hľadaní a spoznávaní samého seba a žití vlastných vášní, ktoré sú ako potrava pre život. Keď na nich zabúdame, akoby sme nežili. Môžeme sa cítiť dobre, ale predsa je tam stále pocit, že nám niečo chyba. Myslím, že životné vášne majú hlboké prepojenie s našim talentom. Môže to byt tanec, spev, hudba, šport, maľovanie atď.

Ako to spoznať? Moja skúsenosť…keď to robíte tak neexistuje ani čas ani priestor iba vy. Medzi moje vášne patri okrem iného písanie. Píšem rozprávky, meditácie pre deti a moje úvahy o rodičovstve a živote. Keď sa zamyslím nad tým, čo ma baví a veľmi napĺňa v posledných rokoch, či to je komunita pre mamičky, joga pre deti, alebo písanie, tak všetko ma jedno spoločné, ktoré sa da popísať jedným slovom – mama. Materstvo vo mne naštartovalo úplne iný rozmer objavovania talentov a spoznania samej seba. Moje deti sú moji učitelia každý deň, každý okamih.

Teraz môžete získať obidve knižky aj vďaka tomu, že podporíte tento pekný projekt na Startlab! 

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár