Začnite písať

AKČNÉ TIPY

Čo kúpite za euro? Vymente čokoládu za príspevok na rehabilitácie pre choré deti

Sme mamy a milujeme svoje deti. Bez podmienok a bez hraníc. Keby sme mohli, všetko nepríjemné či bolestivé v živote by sme podstúpili namiesto nich. Bez mihnutia oka by sme položili za ne život. Za svoje deti. Sme ochotné urobiť niečo aj pre deti iných mám, keď to aj naozaj potrebujú?

Nedávno som vám v článku o narodeninách svojej dcéry sprostredkovala video o spolužiačke Ivetke a jej životnom príbehu. Mnohí ste mi písali, že vás rozplakalo. Ďalší ste sa pýtali, ako jej môžete pomôcť. Tento týždeň jej pomáha aj Peter Káčer počas charitatívnej akcie TA3.

Ako sa dá pomôcť?

Ivetkinej rodine aj ďalším šiestim rodinám s deťmi so zdravotným hendikepom pomáha v charitatívnej akcii TA3 Peter Káčer. Športovec s detskou mozgovou obrnou by sám možno potreboval pomôcť. Namiesto toho pomáha iným. Bicykluje za 7 rodín s ťažkým osudom, ktorým by finančná injekcia uľahčila život. Pomôcť môžete jednoducho: zaslaním SMS (môže byť prázdna, ale aj s textom) na číslo 832. Cena SMS je 1 euro. 

Prečítajte si aj: Kedy sme skutočne tie najlepšie mamy pre svoje deti? 

Bicyklom po Slovensku

Každý deň od 23. júna bicykluje Peter Káčer v inom meste, podľa bydliska rodín, ktorým takto pomáha. Za Ivetku štartuje 24. júna o 9:00 v Revúcej. Pridať sa k nemu na bicykloch môžete aj vy. Viac informácií nájdete na webe TA3.

Kacer na bicykli 2019

Zdroj:TA3

Tagy
Veronika Habovčíková

V živote zastávam viacero rolí, ale úloha matky je v mojom prípade najčerstvejšia. Mám malé bábätko, Adelku, o ktoré sa s láskou a rada starám na rodičovskej dovolenke.

  • 1

Zanechaj nám svoj komentár