Začnite písať

AKČNÉ TIPY INŠPIRÁCIE

Prečo majú ženy tú úžasnú schopnosť skombinovať materstvo a lásku s prácou?

pracujuca_mama

Starostlivosť o domácnosť a rodinu sa väčšinou pripisuje ženám. Mnohí si myslia, že nie je nič krajšie ako venovať svoj čas výhradne deťom a partnerovi. Problémom ale býva, že spolu s týmito radosťami prichádzajú do rodiny aj určité problémy finančného charakteru. Bez ohľadu na dôvod, máte právo na to, aby ste zmenili svoju budúcnosť a život celej rodiny – na základe ďalšieho príjmu.

Dá sa ale materstvo, láska a podnikanie skombinovať?

Ak si prečítate náš článok, získate na tieto a ďalšie iné veci jednoznačnú odpoveď.

Každá matka, ktorá sa rozhodne kombinovať svoju prácu a rodičovstvo, to nebude mať až tak úplne jednoduché. Minimálne do času, kedy si na tento životný štýl nevytvorí návyk, neobjaví výhody modernej virtuálnej kancelárie alebo jej deti nepovyrastú. Prečítajte si zaujímavé informácie, ktoré vám túto snahu zjednodušia! Oproti mužom máte predsa veľa výhod.

Vedia si organizovať svoje plány

Ak chcete mať spokojnú rodinu a zároveň aj niečo dosiahnuť, mali by ste si vedieť dôsledne naplánovať svoje akcie a vybrať založenie spoločnosti, ktorá vás nebude v tejto snahe nijako obmedzovať. Distribuujte do toho všetok svoj čas, silu a energiu – naplánujte si všetko, čo potrebujete urobiť nasledujúci deň. Ak je toho príliš veľa, popremýšľajte, ktorý bod alebo dva môžete posunúť alebo vynechať? Predsa len, všetko sa stihnúť nedá.

mama a dcera

zdroj: Shutterstock

Nezabúdajú oddychovať

Je to nesmierne dôležitá vec a súčasť celého plánu. Aj ten najväčší workoholik by si mal nájsť čas na seba a svoje priority. Okrem prestávky na jedlo, si potrebujete vyčleniť 5 až 10 minút na vlastné myšlienky. Vyskúšajte vôňu levandule po dobu 15 minút a uvidíte, že sa budete cítiť lepšie.

Určite si potom dobre pospíte. Dosiahnutá rovnováha bude a nezaplatenie. Spánok je predsa naša sila a zdravie.

Prečítajte si aj rozhovor s trojnásobnou mamičkou, ktorá rozbehla unikátny projekt boxov pre bábätká

Urobia si čas na svoje dieťa

Vytvoriť si vo svojom živote hranice medzi pracovným a súkromným životom, pomáha ľuďom fungovať v oveľa lepšie. Ak by to predsa len spôsobovalo komplikácie, urobte si rozvrh voľného času. Pri jeho plnení zabudnite na e-mail, počítač či firemný mobil. Naopak venujte pozornosť rodine, deťom a partnerovi. Je to zdravé riešenie toho, ako sa z povinností a množstva práce „nezblázniť“. Zároveň vám to dodá novú energiu do práce a zvýši tržby vo firme a  novej ekase.

Môžu si nájsť opatrovateľku

Každé dieťa potrebuje úspešnú, veselú, módnu a energickú mamu. Zaistiť pritom všetok potrebný komfort  a byť tu len pre deti je často nemožné a náročné. Akčné mamy to riešia formou opatrovateľky, čo však neznamená, že sa svojej povinnosti rodiča zbavujú.  Naopak, uvedomujú si zodpovednosť konania, ktoré by mohlo ohroziť celú rodinu a každý svoj voľný čas trávia s tými najbližšími.

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár