Začnite písať

AKČNÉ TIPY TESTOVANIE

Máte problém s dojčením? Zapojte sa do našej novej výzvy

Vyskúšajte teraz s nami špeciálny prírodný koktail MULTI-MAM LACTASHAKE, ktorý vám pomôže vyriešiť nielen problém s nedostatočnou tvorbou mlieka, ale zároveň odoženie únavu a posilní imunitu. Doprajte si ho spolu s akčnými mamami. 

V našej prvej výzve sme spoločne otestovali osviežujúci nápoj od Multimam a dopadlo to skvele! Spôsobuje nám neuveriteľnú radosť, keď mamičky napíšu, že sme im doslova pomohli odstrániť problém. Teda nie my, ale produkt, ktorý spolu s nami otestovali. Veď si to prečítajte sami: 100 mamičiek testovalo osviežujúci nápoj na podporu dojčenia. Ako to dopadlo?

Máme tu pre 100 z vás novú veľkú výzvu

S veľkou radosťou vám oznamujeme, že opäť ideme testovať spoločne s Multi-mam, tentokrát LactaShake. Koktail je prírodný a bohatý na rastlinné proteíny. Podporuje dojčenie a tvorbu materského mlieka. Znižuje únavu a vyčerpanie, ktorými my, mamy, často trpíme. Stačí si ho zamiešať v pohári mlieka či pridať mix ovocia a poriadne zatriasť. Odskúšali sme ho a vrelo odporúčame!

Aké sú podmienky výzvy?

Chceme skúsiť pomôcť maminám, ktoré majú naozaj problém s laktáciou. Hláste sa nám preto, prosím, ak dojčíte, ale nie je to ideálne… Veľmi dôležité je v dotazníku precízne a s interpunkciou vyplniť osobné vaše údaje kvôli zasielaniu balíčka. Stalo sa nám totiž, že nám pošta zopár balíčkov vrátila. Rovnako nám prišlo spätne zopár upozornení na nesprávne zadaný email. Produkt potrebujeme otestovať s novými mamami, nie je teda možné prihlásiť sa opäť, ak ste už testovali osviežujúci nápoj LactaMax. 

Ako budeme vyberať?

Nápoj chceme rozdať prvým 100 mamičkám, ktoré majú problém s tvorbou mliečka. Vyberieme tie, ktoré sa prihlásia a zodpovedne, bez chyby vyplnia dotazník. Každá z nich obdrží dve celé balenia prírodného koktailu LACTA SHAKE a následne sa s nami v dotazníku podelí o svoje skúsenosti z testovania. Samotné testovanie prebieha zhruba dva týždne. 

Idete s nami do toho?

Zapojiť sa môžete hneď teraz vyplnením úvodného dotazníka. Bude nás zaujímať ako dlho dojčíte, či ste zažili „krízu“ a či vám niečo pomáha. Nezabudnite dôkladne vyplniť vaše osobné údaje, aby k vám balíček mohol doraziť 🙂 Tešíme sa na vaše skúsenosti a recenzie.

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár