Začnite písať

AKČNÉ TIPY

Prekrásne predstavenie pre deti – Snehulienka na ľade

Slávny muzikál zavíta do Košíc už 30. novembra a do Bratislavy 7. decembra, nenechajte si ho ujsť!

Radi by sme Vám predstavili muzikál Snehulienka na ľade. Ľadová šou, ktorú za štyri mesiace videlo viac ako 50 000 divákov, vypredala na svojom turné 11 najväčších hál v Českej republike. Ohlasy na muzikál sú skvelé naprieč všetkými vekovými kategóriami. Komediálne hudobno – tanečné spracovanie známej rozprávky stavilo na silný autorský tím pod vedením skúseného slovenského režiséra Jara Moravčíka.

Snehulienku stvárňuje viacnásobná majsterka republiky v krasokorčuľovaní Iva Buzková a v hlavnej mužskej úlohe tancuje Tomáš Verner, majster Európy z roku 2008. Úlohy holúbkov sa zhostil poľský tanečný pár Natalia Kaliszek a Maksym Spodyriev, ktorý na nedávnych majstrovstvách Európy obsadil piatu priečku. Snehulienke prepožičala svoj hlas Dara Rolins a princa naspieval David Gránský. Príbeh vyrozpráva pre slovenských divákov herečka Táňa Pauhofová.

Hudbu k muzikálu zložil Vašo Patejdl a vtipnými textami ho doplnil Václav Kopta. Úchvatné svetelné a zvukové efekty zabezpečil Stanislav Kúšik, ktorý má za sebou mnoho rokov úspešnej práce na medzinárodných show svetovej úrovne. Nádherné kostýmy navrhla Ľudmila Várossová a o scénu sa postaral popredný slovenský výtvarník, scénograf a architekt Pavol Andraško.

Snehulienka na ľade v číslach

50 000 divákov videlo predstavenia v minulej sezóne

93 minút trvá Snehulienkino dobrodružstvo na ľade

60 krasokorčuliarov a akrobatov účinkuje v muzikáli

10 m nad zemou sa vznášajú akrobati

110 kostýmov možno v priebehu predstavenia vidieť na ľadovej ploche

214 cm meria so svojimi korčuľami predstaviteľ trpaslíka

122 cm meria najmenšia účastníčka

17 pesničiek obsahuje CD Snehulienka na ľade

44 kilogramov ovocia a zeleniny sa zjedlo pri prvých nácvikoch v júli 2018

Zanechaj nám svoj komentár