Začnite písať

AKČNÉ TIPY INŠPIRÁCIE

Nemáte vlastný projekt a chcete podnikať? Môžete si odkúpiť jeden hotový!

Ak nemáte podnikateľský nápad, môžete odkúpiť hotový projekt, ktorý ponúka Michaela Pribilincová. Michaela je doktorka psychológie, psychoterapeutka, riaditeľka kultúrneho centra a matka. Vytvorila koncept rozprávok, ktoré vplývajú na deti pozitívne. Do rozprávok vložila užitočné rady a ponaučenia, ktoré robia detský svet krajším. 

Čo o svojom projekte hovorí a ako začala písať?

„Pozitívne rozprávky som začala písať pre svojho trojročného syna, pretože som videla, ako zle na neho vplývali klasické rozprávky. Postupne začali rozprávky žiadať moje kamarátky mamičky, potom ich kamarátky, a tak to všetko začalo. Vzniklo prvé audio CD Pozitívne rozprávky, ktoré malo a má skvelé ohlasy,“ opisuje Michaela Pribilincová.

Som pripravená rozlúčiť sa s mojim dieťaťom – „Pozitívne rozprávky“

„Doteraz a postupne som rozprávky dopĺňala, keď som cítila, že chcem deťom odovzdať nejaký pozitívny odkaz, posolstvo. Môj syn má o chvíľu 10 rokov a ja sa popri kope iných aktivít pripravujem na druhé materstvo, čo ma podnietilo k tomu, aby som prehodnotila svoj čas, svoje aktivity.“

Prečítajte si aj rozhovor s cukrárkou Petrou, ako začala podnikať

Michaela sa preto rozhodla, predať „podnikanie“ s pozitívnymi rozprávkami.

„Dnes už mám na konte štyri audio CD a tri knihy. Pozitívne rozprávky sú pripravené v niekoľkých jazykoch a čakajú na posledné úpravy, aby sa mohli vydať. Rozprávka Tri prasiatka, ktorá je zatiaľ len ako audiorozprávka, má už pripravené ilustrácie, aby mohla vyjsť aj v knižnej podobe…,“ hovorí o svojom projekte Michaela.

Pre rozprávky je vytvorená web stránka www.pozitivnerozpravky.sk, ktorá má svoj e-shop prepojený s fakturačným programom, ktorý automaticky zasiela zákazníkom maily s faktúrami alebo potrebnými informáciami. Sociálne kontá sú samozrejmosťou.

Je možné odkúpiť autorské práva na Pozitívne rozprávky, alebo si kúpiť väčšinový obchodný podiel, a začať podnikať aj na medzinárodnej úrovni.

Cena: ponúknite

Svoje otázky a ponuky posielajte na: pozitivnerozpravky@gmail.com

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár