Začnite písať

Uncategorized

Naučme sa rozmaznávať svoju pleť a doprajme jej tú najlepšiu starostlivosť

Takto nejako si raz začas povzdychne každý z nás. A najmä my, ženy. Potrpíme si na dokonalosť vo všetkom, výnimkou nie je ani naša pleť. Máloktorá však je spokojná so svojou pleťou a stále hľadáme rôzne spôsoby, ako ju zdokonaliť. Niektorú trápi mastná pleť, inú zasa suchá alebo aj zmiešaný typ pleti. Jednoducho večne nespokojné so svojím vzhľadom. Dokážeme stráviť pred zrkadlom dlhé chvíle, kým svoju pleť dáme do „formy.“ Konečný výsledok však stojí za to, ale iba my vieme, koľko úsilia nás to stálo.

Starostlivosť o pleť

Pravdepodobne všetky ženy dôverne poznajú mnohé prípravky na ošetrenie pleti v podobe rôznych masiek, peelingov, krémov a pod. To sú naši každodenní pomocníci pri dosahovaní dokonalej pleti. Aj keď to niekedy bolí, rozhodne nám tá bolesť stojí za to, aby sme boli krásne a príťažlivé pre druhých. A rovnako, aby sme sa páčili aj samy sebe.

Jedným zo spôsobov starostlivosti o našu pleť je aj elektronické ošetrenie pleti, ktoré dokáže mnohokrát urobiť priam zázraky. Po takomto ošetrení ostáva pleť zdravá, krásna a čistá. Rozhodne by sme mali svojej pleti venovať dostatok času každý deň, nakoľko je najviac vystavená viacerým vonkajším faktorom, ako sú napr. slnečné lúče v lete alebo v chladnejších dňoch vietor, mráz i zima.

Prečítajte si aj článok: Trojnásobná mama Lucia užívala po pôrode kolagén, pomohlo jej to?

Masáž pleti? Prečo nie?!

Pre krásu a dobrý pocit my, ženy, urobíme veľakrát aj nemožné. Len niekedy zabúdame, že pre našu pleť je veľmi dôležitá aj masáž okrem všetkých už spomínaných kozmetických prípravkov. Niektorí odborníci dokonca odporúčajú jemne si masírovať pleť „nasucho“, bez použitia masážnych či hydratačných krémov. Samozrejme, aj takáto masáž je pre našu pleť príjemným osviežením.

Mala by byť však doplnená o použitie masážnych prípravkov, ktoré obsahujú dôležité vitamíny pre našu pleť a vďaka nim vyzerá zdravo. Masáž pleti by mala patriť medzi naše každodenné činnosti podobne ako napr. masáž chrbta či unavených nôh. Veď každá z nás chce vyzerať očarujúco, mlado, zdravo a krásne. Ak môžeme využiť všetky naše ženské zbrane, tak prečo nie aj peknú pleť? Každý deň sa na ňu upierajú hodnotiace pohľady druhých. Doprajme svojej pleti len to najlepšie a urobme to hlavne samy kvôli sebe! Ona sa nám určite patrične odmení za našu starostlivosť.

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár