Začnite písať

AKČNÉ TIPY INŠPIRÁCIE

Užite si zimné radovánky na Slovensku

Zima pomaly klope na dvere a ani sa nenazdáme, pocítime na nose prvé vločky snehu. Zrejme sa zhodneme na tom, že na horách je zima vždy najkrajšia.

Ste rodinne založený a najradšej sa oddávate snehovým radovánkam spolu so svojou rodinou? Alebo ste aktívny typ prahnúci po akčnejšej dovolenke? Máme pre vás tip v oboch prípadoch!

Rodinná dovolenka na mieste, kde nájdete všetko, čo k zimnej dovolenke s deťmi patrí. Poriadne si zalyžovať, využiť svah rovno pri hoteli, nechať sa zlákať skvelým jedlom v hotelovej reštaurácii, potom oddych a večer ešte wellness, ktorý vaše deti nebudú chcieť opustiť.

Hotel Salamandra**** v srdci Slovenska, konkrétne neďaleko banskoštiavnických Tajchov ponúka ešte oveľa viac! Zázemie štvorhviezdičkového hotela situovaného hneď pod svahom je vyhľadávaným miestom aktívnej dovolenky s rodinou.

Prečítajte si aj rozhovor s Tinou Penxovou o vedomom dýchaní

Kam zájsť s vašimi deťmi?

Lyžiarske stredisko vzdialené doslova pár krokov je vhodné pre všetkých lyžiarov. Malé deti obľubujú detský svah v spodnej časti kopca, kde si môžu cibriť svoje lyžiarske výkony aj s pomocou skúsených inštruktorov. Väčší vlek je v tesnej blízkosti, takže zatiaľ, čo sa deti učia pod dohľadom inštruktora, rodičia sa môžu nerušene lyžovať a zároveň majú prehľad o tom, ako ich dieťa napreduje.

Obľúbenou postavičkou je aj maskot Hugo, s ktorým sa chce každý malý lyžiar stretnúť a odfotiť. Ak vás lákajú aj iné zimné športy, ste na správnom mieste! Hotel Salamandra je v tesnej blízkosti priestranného klziska. Nemusíte sa trápiť s hľadaním korčuliarskej výstroje, pretože si ju môžete rovno pri klzisku požičať.

Hotel Salamandra myslí aj na najmenších návštevníkov – môžete si tu požičať sánky či boby a keď sa deti vonku vyšantia, zohriať sa môžu v nádhernom a priestrannom detskom kútiku. Návštevníci hotela Salamandra odporúčajú zakončiť aktívny deň vo wellness centre a relaxovať s výhľadom na okolité hory. Hotel Salamandra sa o dokonalý relax rozhodne vie postarať. Nechajte sa rozmaznávať a užite si po náročnom dni chvíľku pre seba.

Akční milovníci hôr potrebujú extra zážitky!

Zažite čaro zimy pod gerlachovským štítom, obklopení nádhernou tatranskou prírodou v spojení so službami najvyššie položeného horského hotela, navštívte Horský Hotel Sliezsky dom.

Ak túžite po vysokohorských zážitkoch, zimná dovolenka práve na Sliezskom dome bude tá pravá pre vás. Vyberte sa na výlet na snežniciach, zažite zimnú expedíciu alebo sa vybláznite na sánkach. Výbavu vám v hoteli radi požičajú a ochotne poradia aj skvelé trasy, kam sa v zimnom čase vydať na výlet. Po celodennom pobyte na sviežom horskom vzduchu dobre padne relax a rozmaznávanie sa v podobe návštevy wellness centra.

Ide o najvyššie položené wellness centrum na Slovensku s nádhernými výhľadmi na Velické pleso. Sladkou bodkou na záver sú skvelé služby hotela a chutná večera, aj s tou spomínanou sladkou bodkou v podobe chutného dezertu.

Horský Hotel Sliezsky dom ponúka aj zaujímavé sezónne balíčky, či jedinečné zážitky v podobe silvestrovského pobytu, aký ste ešte určite nezažili. Vyberte sa za zážitkami do hôr!
Viac sa o ponukách dozviete na www.sliezskydom.sk

Foto na titulke: pixabay.com

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár