Začnite písať

Uncategorized

Súťaž Čo dokáže mama je spustená! Šanca pre rozvoj tvojho „mama biznisu“

Šanca pre rozvoj tvojho „mama biznisu“! Portál Čo dokáže mama spúšťa 5. ročník súťaže O najkrajší výrobok od mamky!

Výhra v súťaži otvorí trom mamičkám bránu do sveta „mama biznisu“.

Okrem hlavnej finančnej ceny pre víťazku na 1. mieste – 500 eur od spoločnosti HERBERT SIRUPY si odnesú mamičky množstvo hodnotných cien. Zažijú rok plný vzdelávacích workshopov, kurzov, konzultácií s koučmi, ktorí ich usmernia v oblasti marketingu, legislatívy a sociálnych sietí.
Dostanú mediálny priestor na prezentáciu svojej tvorby v niekoľkých médiách a získajú množstvo zaujímavých cien, ktoré ich nielen potešia, ale aj posunú bližšie k svojim vysneným pracovným cieľom.

Minuloročná víťazka, ktorá obhájila prvenstvo s maľovanou kabelkou sa vďaka súťaži zviditeľnila a našla si nových zákazníkov. „Vďaka súťaži ma ľudia viac spoznávajú, dokonca ma spoznávajú podľa mojich výrobkov, ktoré na sebe nosím. Tento rok mám aj prvú výstavu v meste Krompachy a spolupracujem s mnohými šikovnými ľuďmi – dotváram ich tvorbu,“ hovorí Miroslava Grisáková.


Výhra bol jej splnený sen, ktorý po dvoch rokoch zapájania sa do súťaže napokon do tretice vyšiel. Výhrou sa však nič nekončí, naopak, Mirka sa chce stále vo svojej tvorbe zlepšovať a posúvať sa ďalej.

Hlavný organizátor

Organizácia Čo dokáže mama, spolu s partnermi a sponzormi

Cieľ súťaže:

Hlavným cieľom súťaže je podpora tvorivosti slovenských mamičiek, znovu oživenie
slovenského remesla, podpora podnikania žien na Slovensku, prostredníctvom vzdelávania jednoduchšie zaradenie na trh práce po ukončení materskej/rodičovskej dovolenky, osveta šikovnosti a podnikavosti žien zo všetkých regiónov Slovenska

Priebeh súťaže

» Svoj výrobok môžu maminky prihlásiť od 28. októbra 2019 do 30. novembra 2019 do 12:00 na: sutaz@codokazemama.sk

» Tím Čo Dokáže Mama vyberie zo všetkých prihlásených výrobkov, ktoré splnia podmienky, 60 najlepších, ktoré postúpia do verejného hlasovania. Tieto výrobky zverejníme 3. decembra na facebook fanpage Čo dokáže mama.

» Hlasovať sa bude pomocou verejného hlasovania na sociálnej sieti Facebook do 20. decembra 2019 do 12:00 a 15 výrobkov s najväčším počtom hlasov (like-ov) od verejnosti postupuje do FINÁLE.

» Z finálových výrobkov vyberie porota 3 víťazné, ktoré budú zverejnené 23. decembra 2019.

» Tohtoročnou novinkou je udelenie ceny hlavného mediálneho partnera – Cena Dobrých novín. Spomedzi 60 najlepších výrobkov si redakcia Dobrých novín vyberie svojho favorita, ktorý bude vyhlásený spolu s troma víťazmi 23.decembra 2019 a získa mediálny priestor v Dobrých novinách zahrňujúci reportáž o výherkyni a jej výrobkoch, zverejnenie článku o výherkyni na Facebooku a na Instagrame Dobrých novín, čo predstavuje zásah až 180 000 ľudí.

Prečítajte si aj o handmade tvorkyni Barbore Majerovej, ktorá zorganizovala Handmade konferenciu

Podmienky prihlásenia pre tvorivé mamy:

– Si mamina, babička (na veku nezáleží)
– Budeš súťažiť so svojím vlastnoručne vytvoreným výrobkom
– Na e-mail sutaz@codokazemama.sk nám pošli do 30.11.2019 do 12:00:
– Fotku svojho ručne robeného výrobku. Prosíme pošli nám len reprezentatívne fotky.
Rozmazané / nezaostrené fotky do súťaže nezaradíme.
– Tvoje meno a priezvisko
– Tvoj príbeh, krátky popis o tebe, tvojich detičkách a tvojej tvorbe
– Ak máš založený obchodík na stránke www.codokazemama.sk, pošli nám link. Ten bude zverejnený pri fotke, aby tvoji potenciálni zákazníci vedeli, kde si môžu tvoje krásne výrobky kúpiť. Ak nemáš svoj obchodík u nás, nevadí, nie je to podmienkou. Ak si ho však chceš založiť, klikni sem.
– Každá mamina môže súťažiť maximálne s 1 výrobkom. Prosím pošli nám fotku len jedného výrobku, ktorý je pre Teba ten naj.
– Do súťaže sa môžu zapojiť aj maminky, ktoré v predchádzajúcich ročníkoch získali ocenenie.
– Len výrobky, ktoré splnia podmienky prihlásenia, budú zaradené do súťaže.

Porota
Porotu tvorí štvorica úspešných tvorivých žien:
– Andrea Kováčová, autorka a srdce projektu Čo dokáže mama.
– Miroslava Grisáková, výherkyňa súťaže 2018, ktorá zvíťazila s maľovanou kabelkou.
– Nika Macinská, podnikateľka, blogerka Denníku mamy 8 detí a autorka knihy o výchove.
– Petra Rusnáková, milovníčka handmade výrobkov, blogerka a autorka e-bookov s návodmi napodnikanie. Venuje sa podpore vzdeláania handmade výrobcov na www.somhandmadetvorca.sk
Všetky informácie o súťaži nájdete na:
www.codokazemama.sk/sutaz/sutaz-spustena-najkrajsi-vyrobok-od-mamky-2019

O spoločnosti

Projekt Čo dokáže mama založila v júni 2015 Andrea Kováčová počas svojej materskej dovolenky s cieľom združiť mamičky, ktoré chcú ukázať, čo dokážu popri svojich deťoch. Projekt sa za 5 rokov rozrástol na 42 000 aktívnych členiek, ktoré na webovej platforme http://www.codokazemama.sk predávajú výsledky svojej kreatívnej činnosti – ručne tvorené výrobky, služby a vydané knihy.
Projekt svojou činnosťou podporuje rodiny s nevyliečiteľne chorými deťmi, ktorým odovzdáva časť výťažku z predaja realizovaného na webovej platforme.

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár