Začnite písať

AKČNÉ TIPY

Rozmýšľate nad novými okuliarmi? Toto sú trendy na jeseň a zimu 2019

Zimné mesiace a okuliare. Kombinácia, ktorá jednoducho nepatrí k sebe? Dovoľte nám vyviesť vás z omylu.

Oči treba jednoznačne chrániť pred nepriaznivými účinkami slnečného žiarenia nielen v lete, ale aj počas chladnejších mesiacov. Vedia to aj módne domy, a preto vznikajú samostatné kolekcie okuliarov aj pre chladnejšie mesiace.

Ak chcete, aby bola vaša ochrana očí podľa najnovších trendov, len smelo pokračujte v čítaní. Predstavíme vám totiž trendy na jeseň a zimu 2019/20. Nájdete tu slnečné a dioptrické okuliare, ktorých nápaditosť a unikátnosť zaujala aj na módnych mólach v New Yorku, Miláne a Paríži.

Módne trendy na jeseň a zimu 2019/20

Módne trendy na jeseň a zimu sú veľmi podobné v porovnaní s letnými prvkami, samozrejme nájdu sa aj módne kúsky, ktoré sú unikátom. Počas predstavovania nových trendov pre chladnejšie mesiace sa na módnych mólach predviedli modelky napríklad v slnečných okuliaroch Dolce & Gabbana, Balenciaga, Givenchy, Gucci, Dior, atď. Samozrejme nezabudli ani na nové štýlové druhy dioptrických okuliarov. Pozrite sa s nami na 5 najväčších hitov tejto sezóny.

Jednoliate štýlovky

Prvým hot trendom sú jednoliate okuliare rôznych veľkostí, tvarov a farieb. Štýlovky týchto tvarov síce vyzerajú skôr športovo ako elegantne, módne značky z nich však vytvorili kúsky, ktoré si bezproblémovo skombinujete s akýmkoľvek outfitom. Najkrajšie kúsky v rámci jednoliatych štýloviek predstavili značky ako Chanel, Givenchy ale i Eudon Choi.

Zdroj: https://duos.sk/dior-kaleidorscopic-35j

Tieto štýlovky určite hneď nepadnú každému do oka. Ak však hľadáte naozaj skvelú ochranu vašich očí, sú určite víťazom. Svojim nadrozmerným tvarom vedia dokonale zakryť a teda ochrániť oči a ich okolie.

Lenonky alias okrúhle okuliare

Tento typ okuliarov bol preslávený už v minulom storočí a do dnešného dňa patrí medzi veľmi obľúbené. Lenonky síce vzbudzujú dojem vintage a old school, určite však dokonale ozvláštnia váš outfit. Zaujímavé lenonky predviedli pre túto jeseň a zimu hlavne značky ako Miu Miu, Prada, Armani i Zimmermann. Zaujímavosťou boli určite aj okrúhle dioptrické okuliare Dior.

Prečítajte si aj rozhovor s blogerkou Minidiamondblog

Zdroj: https://duos.sk/dior-dioressence5-3

Okuliare s mostíkom

Ďalším zaujímavým trendom pre zimnú sezónu sú napríklad kúsky s nápadným „mostíkom“ nad hornými šošovkami. Zároveň je dôležité dodať, že príliš nezáleží na tvare rámov, farbe alebo veľkosti šošoviek, dôležitejší je skôr výrazný prvok – mostík. Veľmi zaujímavé kúsky predviedli napríklad značky ako Michael Kors, Miu Miu, Tod’s.

Zdroj: https://duos.sk/dior-diorreflectedp-7

Malinké alias tiny štýlovky

Samozrejme ani túto zimu nesmú chýbať štýlovky s maličkými šošovkami pripomínajúce obľúbený film Matrix. Tieto okuliare môžu mať rôzne tvary, či už trojuholníkové, obdĺžnikové alebo okrúhle. Unikátne kúsky pre zimnú sezónu predviedli napríklad Christian Siriano, Prada alebo Alexander Wang.

Zdroj: https://duos.sk/balenciaga-bb0007s-001

Cat-eye štýlovky

Tieto okuliare sú v móde už niekoľko sezón, hoci celosvetovú popularitu získali už v minulom storočí vďaka celebritám ako Marilyn Monroe alebo Audrey Hepburn. V rámci tejto sezóny budú IN hlavne cat-eye štýlovky, ktoré majú menšie šošovky. Najštýlovejšie kúsky predstavili značky ako Saint Laurent, Max Mara, Coach, atď.

Zdroj: https://duos.sk/dita-vida-a

Pevne veríme, že sa vám z tohto výberu zapáčil aspoň jeden druh okuliarov a nezabudnete si túto jeseň a zimu poriadne ochrániť vaše oči

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár