Začnite písať

Uncategorized

Doprajme deťom to, po čom najviac túžia

Katarína Brňáková je mama troch detí a podelila sa s nami o príbeh tvorby knihy o dojčení, ktorá získala ocenenie inovatívny čin roka.

„Taká kniha neexistuje? Tak ju vydáme! Bude najlepšia! – povedal mladý, ambiciózny úspešný podnikateľ, keď som mu povedala, že kniha s informáciami o dojčení z dôveryhodných zdrojov, spojená s príbehmi zo života, ktorú si prečíta aj okolie matky, neexistuje.“, hovorí o spolupráci s Borisom Žitňákom Katarína.

Ďalej pokračuje: „O tom, že v čo verí, sa stane skutočnosťou, nepochyboval. Od strednej školy túžil po tom, aby našiel spôsob sa naučiť, ako sa stať najlepším otcom a životným partnerom. A spolupráca so zakladateľkou medzinárodnej kampane na podporu dojčenia, dlhodobo dojčiacou matkou troch detí bola odpoveďou na jeho prianie ako vyšitá.“

Heslom vydavateľstva TOP1 knihy je „Tvoríme matky priateľské k sebe.“

Na kniheDojčenie slovom aj písmom – Nebuď tá, ktorá to vzdala!“, ktorú Katarína a Boris vydali v roku 2018 spolupracoval nadšený tím profesionálov od jazykovej korektúry cez ilustračné fotky, odbornú recenziu až po grafiku a tlač. Stala sa naozaj najlepšou v téme, akú momentálne na slovenskom knižnom trhu nájdete a mení životy nielen matkám a deťom, ale aj ocinkom, starým rodičom a zdravotníkom.

Príbehy zo životov spoluautorov totiž priblížia nielen dojčenie, ale celkovo cestu k úspechu. Kniha sprevádza matku a okolie od plánovania rodiny cez tehotenstvo a pôrod až po odstavenie.

Prečítajte si aj článok s tipmi na darčeky pre deti

Katarína vraví, že úspech – v dojčení, podnikaní a vo vzťahoch je založený na 3 základných pilieroch:

Mať vyjasnené svoje vnútorné „PREČO“, vedieť správny spôsob, teda „AKO“ a mať podporu aspoň jedného človeka, t.j.mať „S KÝM“. Presne to nájdete v knihe, ktorá vás navedie k ďalším krokom, ktoré sú potrebné k dosiahnutiu úspechu.

Prečo Katarína odporúča knihu?

– Má odbornú recenziu
– Je tlačená na papier s najnižšou ekologickou stopou
– Poskytujeme 100%-nú záruku vrátenia peňazí
– Získala Cenu ministerstva hospodárstva SR a ako jediná kniha má titul Inovatívny čin roka

Okrem toho, že má čo povedať aj mladým ľuďom, korí sa na založenie rodiny ešte len chystajú, pomáha aj matkám, ktoré dojčiť z nejakého dôvodu nemohli dovtedy, kým chceli a majú preto negatívne pocity.

Súvislosti uvedené v knihe objasnia, v čom bol problém a vo väčšine prípadov samy
zistia, že za neúspech v dojčení nemohli.

Magazín BIJO Matka

Zorientovať sa v otázkach dojčenia a vzťahovej výchovy pomáha aj ďalšia jedinečná publikácia – PR(A)VÝ magazín o dojčení s názvom BIJO Matka (Buď Informovaná, Jedinečná, Očarujúca Matka).

Dvojmesačník je bez reklamy na umelé mlieko a výrobkov, ktoré ohrozujú úspech dojčenia, teda je financovaný iba zo zdrojov, ktoré sú v súlade s Medzinárodným marketingovým kódexom umelých náhrad materského mlieka. Predstavujeme v ňom skutočné príbehy matiek, spojené s odborným výkladom.

„Publikácie vám pomôžu v tom, aby ste dokázali dať svojim deťom to, po čom naozaj túžia – byť dojčené. Môžete im tým zabezpečiť Vianoce aj počas všedných dní,“ dopĺňa Katka Brňáková, majiteľka vydavateľstva TOP1knihy.sk

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár