Začnite písať

AKČNÉ TIPY

Ako pomôcť unaveným očiam po prebdenej noci?

Ak máte po tridsiatke, určite sa stretávate s tým, že vaše oči pôsobia unavene. A ak máte malé deti, pridáva sa k tomu aj únava z prebdených nocí. Pohľad na vačky pod očami asi nikoho nepoteší.

Maloktorá z nás siahne po invazínom riešení. Ak by sa dali takéto drobné nedostatky odstrániť krémami alebo maskami, možno by sme po nich siahli skôr. Ako sa však orientovať v množstve výrobkov na trhu? Riešenie ponúka napríklad známa kozmetická firma Mary Kay.

Doprajte si aj vy chvíľu pre seba

Nezáleží na tom, či ste doma, v lietadle alebo kdekoľvek na cestách, stačí chvíľka a tieto chladivé vankúšiky vám doslova prinesú nový pohľad na svet. Trblietavé gélové vankúšiky v tvare ružových polmesiačikov zapôsobia svojim kúzlom. Dodajú intenzívnu hydratáciu, pomôžu odstrániť opuchy a známky únavy premenia na oddýchnutý a rozjasnený vzhľad.

Čítajte aj: Ako sa z jednej mamy stala mama vo forme

Aké sú ich vlastnosti?

  • chladia
  • upokojujú
  • hydratujú
  • zmierňujú opuchy a známky únavy

Nastal čas na prebudenie očí!

Hydrogélové vankúšiky pod oči pôsobia na príjemnej báze hydrogélu. Je to voda uzamknutá v gélovom podklade. Vankúšiky využívajú účinky glycerínu, vďaka ktorému priam zaplavujú hydratáciou jemnú pleť očného okolia. Vyživujúce ovocné výťažky pomáhajú upokojiť pleť a uľavujú od pocitu napätia a vysušenia. Výsledky pocítite už po prvých 20 minútach a pravidelnou aplikáciou dvakrát týždenne povýšite starostlivosť o očné okolie na novú úroveň.

Prečítajte si aj rozhovor s Evou Petrovičovou o chudnutí

Spôsob použitia je na vás.
Zamerajte sa na špecifické potreby svojho očného okolia a umiestnite najširšiu časť vankúšika tam, kde to najviac potrebuje.

o   Dermatologicky testované

o   Oftalmologicky testované

o   Testované na dráždivosť a alergie

o   Nekomedogénne

o   Vhodné pre citlivé oči a nositeľky kontaktných šošoviek

o   Vhodné na všetky typy pleti

o   Balenie obsahuje 30 párov vankúšikov

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár