Začnite písať

AKČNÉ TIPY

Poznáte nápoj s vitamínmi mikrodrink? Dnes prináša novinku!

Mikrodrink je unikátny nápoj, ktorý si viete so sebou vziať kamkoľvek. Predáva sa vo forme kapsule, ktorú si jednoducho rozpustíte vo vode. A máte nápoj plný vitamínov. Dnes prináša novinku, ktorá skvele funguje na unavenú myseľ.

Teraz je ten správny čas nastaviť svoju myseľ na nové výzvy. Zbavte sa stresu a hektiky, ktoré nám neprospievajú, ale zažívame ich každý deň. Doprajte svojmu telu a mysli chvíle ticha a harmóniu, ktorá je pre rovnováhu tak dôležitá.

Začať môžete už dnes správnou dávkou relaxu v podobe hodiny cvičenia, kde sa telo uvoľní a pripraví na náročné dni. K rovnováhe výrazne prispieva aj dostatočná hydratácia tela s kvalitným pitným režimom, s ktorým ti pomôže waterdrop so svojou absolútnou novinkou ZEN.

Chuť mikrodrinku so „star fruit“ a bielym čajom

Každý pohár vody s mikrodrinkom ZEN, prispeje k uvoľneniu tela a zároveň aj mysle. Vďaka prírodnej chuti karamboly (star fruit) doplnenej o extrakty z bieleho čaju a citrónovej trávy, vám pomôže odhaliť vaše vnútorné ja a upokojiť celé vaše bytie.

Vychutnajte si každý pohár vody s mikrodrinkom ZEN, ktorý vám pomôže dosiahnuť rovnováhu po náročných pracovných povinnostiach. Nezabúdajte na dostatočný pitný režim počas celého dňa, hlavne počas aktivít ako sú hodiny pilatesu, jogy alebo prechádzky na čerstvom vzduchu, kedy organizmus potrebuje dodať najviac tekutín.

Prečítajte si aj článok Tipy na zdravé desiaty pre školákov

Zdravý drink nielen pre vás

Skvelým tipom je jedinečná sklenená alebo nerezová fľaša waterdrop ZEN s novým dizajnom. Stačí tak doplniť vodu, vhodiť mikrodrink ZEN a o svoj kvalitný pitný režim máte postarané. Novinkou sú aj ZEN zelené, porcelánové hrnčeky, ktoré sú pripravené na zdravý drink aj pre tvojich priateľov alebo hostí.

Pre dokonalé zladenie je v ponuke aj limitovaná edícia joga podložiek v rovnakom dizajne ako sú všetky doplnky ZEN. Waterdrop sa tak postaral nielen o dokonalú vnútornú, ale aj estetickú harmóniu.
Urobte niečo pre seba a dopraj si chvíle harmónie a pokoja s waterdrop ZEN.

Svoj mikrodrink nájdete na eshope www.waterdrop.sk alebo v Pop Up Store, Aupark v Bratislave.

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár