Začnite písať

AKČNÉ TIPY INŠPIRÁCIE

Kreatívne centrum pre deti, kde sa deti veľa naučia, ale aj zahrajú

Nemáte kam ísť s deťmi? Chýbajú vám nápady? Ak je zima, alebo počasie nepraje výletom, môžete skúsiť kreatívne LEGO® centrum v Trenčíne. Premýšľate, kde usporiadať narodeninovú oslavu alebo kam umiestniť deti počas prázdnin? Aj na to využijete centrum KreaTivO.

Čo všetko centrum ponúka?

KreaTivO je prvé kreatívne centrum pre deti v okrese Trenčín, kde dokázali spojiť hru a vzdelávanie. Deti si ani neuvedomujú, kde končí učenie a začína hra.

Na prvom mieste je kreativita. Zakladatelia KreaTivO hovoria: „Predstavme si tému, postavme model, zahrajme sa a popri tom sa naučíme, ako to funguje.To je hlavný princíp, ako deti uvádzame do sveta techniky, matematiky, stavebníctva a prírodných vied. A to všetko s pomocou kociek LEGO®. Pretože vďaka nim si deti rozvíjajú svoje motorické, matematické, technické a kreatívne schopnosti…“

Oslavy, tábory, akcie pre deti aj firmy

Spoznajte zážitkové vzdelávanie s kockami LEGO®. V centre ponúkajú deťom predovšetkým užitočný a zmysluplný spôsob trávenia voľného času, kde ultra zábavnou formou prepájajú hru a vzdelávanie.

Nájdete tam vzdelávacie kurzy pre deti, môžete sa voľne zahrať s LEGO® kockami. Centrum ponúka denné tábory počas prázdnin, rána pre mamičky s deťmi, narodeninové oslavy. Nechýbajú ani špeciálne zážitkové LEGO® noci a dokonca firemné teambuildingy.

Za všetkým hľadaj LEGO®

Ktoré dieťa si rado nestavia z LEGO® kociek? Na výber je množstvo stavebníc nielen pre chlapcov, ale aj pre dievčatá. Hromady ich nájdete v tomto kreatívo-vzdelávacom centre.

Bežné LEGO® kocky sú doplnené množstvom ďalších rôznofarebných dielikov, ktoré sa dajú ľubovoľne skladať a kombinovať podľa detskej fantázie. Nechýbajú minifigúrky a množstvo ďalšieho kompatibilného materiálu. Z LEGO® kociek je možné postaviť model prakticky čohokoľvek, napríklad automobilov, vlakov, domov, hradov, zámkov, sôch, vesmírnych plavidiel aj funkčných robotov. V kreatívno-vzdelávacom LEGO®  kráľovstve je kociek na vedrá!

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár