Začnite písať

Uncategorized

Tri najlepšie darčeky na Deň matiek 2020

Pomaly, ale isto sa blíži Deň matiek. Ak aj vy tápate v tom, čo svojej milovanej mamičke tento rok kúpiť, poradíme vám.

Rodina je základom života. Je jedinečná a máme vďaka nej miesto, na ktoré sa môžeme kedykoľvek vrátiť.

Vaša mama vás videla v okamihu, v ktorom ste sa prvýkrát nadýchli. Videla vás plakať, kričať, trpieť, ochorieť, smiať sa. Vďaka nej ste vyrástli a stali sa, kým ste dnes. Preto si zaslúži mať aspoň jeden deň v roku, ktorý bude patriť iba jej.

Prinášame vám inšpiratívne tipy na krásne a originálne darčeky pre mamky plné lásky. Každý z nás túži po tom, aby bola jeho mama vždy usmiata, šťastná aj milovaná. A mali by sme im to ukazovať samozrejme každý deň.

Spravte na Deň matiek pre svoju mamičku ešte o kúsok viac a uvidíte, ako rozžiarite jej oči. Presne tak, ako ona kedysi tešila tie vaše, napríklad na Deň detí, keď ste boli ešte na základnej škole.

Darčeky ku Dňu matiek sme rozdelili do troch kategórií:

  • materiálna drobnosť v podobe trička na mieru z trickovy.sk
  • jarné a letné kytice, ktoré miluje každá žena
  • originálny a vlastný nápad na darček

Darček pre mamu číslo 1

Darček pre mamu číslo 1

Keďže je mama tým najdôležitejším človekom na svete, treba im to dávať patrične najavo. Na Deň matiek jej môžete darovať tričko na mieru.

Čo všetko nájdete v ponuke?

  • trička s nápismi, ktoré vyjadria vašu lásku a rešpekt
  • vtipné a milé tričká, ktoré jej vyčarujú úsmev na tvári
  • trička s nápisom na mieru, ktorým poviete presne to, čo povedať chcete

Ak si neviete dať rady s výberom ideálneho trička pre mamu, pozrite si tipy a trendy v dizajne tričiek v 2020.

Voňavý darček pre mamu

Druhú priečku si pevne držia kvety a kytice. Ak mamke podarujete čerstvú kyticu s milým želaním, určite ju potešíte. Niektoré ženy majú radšej bytové kvety v kvetináčoch a ani tými nič nepokazíte. Skúste tento rok vsadiť na exotické rastliny.

Aké kvety vybrať do kytice pre mamu?

Výnimočný darček pre mamu

A pokiaľ patríte ku kreatívnym dušiam, zapojte mozgové bunky aj pri vymýšľaní darčeka ku Dňu matiek. Čo vaša mama rada robí? Má nejaké hobby? Výborne, darujte jej kurz, ktorý ju posunie na vyššiu úroveň a pomôže jej vyplniť voľný čas. Spomína vaša mama už dlho nejaké miesto alebo túži po konkrétnom zážitku? Deň matiek je ten ideálny čas na to, aby ste to konečne naplánovali a vydali sa spoločne za dobrodružstvom či krásnym miestom. Vedzte, že to, že s ňou strávite voľný čas ju poteší viac než čokoľvek iné.

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár