Začnite písať

AKČNÉ TIPY

Kto pomáha zabaviť deti počas izolácie?

Platforma na Instagrame Podajme pomocnú ruku združuje všetkých, ktorí chcú pomôcť v čase epidémie. A to nezištne, zadarmo. Vybrali sme niekoľko aktivít pre deti, ktoré môžete skúsiť.

UčíTelka

Tip od českých susedov. Väčšinou deti od telky ťaháme, teraz sa však aj vďaka nej môžu naučiť niečo nové, prípadne sa preskúšať z toho, čo už vedia. Česká televízia pripravila výborný program UčíTelka, každý deň na žiakov prvého stupňa čaká vyučovanie prostredníctvom televíznej obrazovky.

Deti vám zabavia animátori

Zábava, pohyb a kreativita v pohodlí vášho domova. Pestrý program od zumby, minidiska a kreatívnych dielničiek pre deti, zábavné tance a sobotňajšia párty. Mini projekt rozbehla firma zaoberajúca sa animáciami v cestovnom ruchu @stageman_zijeme_animaciami, ich FB stránka ti prezradí viac – Stageman žijeme animáciami.

Prečítajte si aj článok 5 tipov, ako pracovať z domu a udržať si chladnú hlavu

Martinus a jeho rozprávky

Odľahčiť rodičov sa rozhodli aj v @martinus_sk . Každý večer o 19:00 čítajú deťom rozprávky na dobrú noc známe osobnosti. Aby ste na to nezabudli, môžete sa prihlásiť na odber na Youtube, vašim deťom tak už žiadna rozprávka neujde. Podieľala sa na tom napríklad Kristína Tormová, Juraj Kemka či Katka Koščová.

Tanečná škola s Laci Strike

Zatancujte si s legendou @laci_strike a naučte sa niečo nové doma v karanténe. Všetky potrebné info na: https://www.strike.sk/

Zuzana Fialová číta rozprávky

Každý večer táto herečka a moderátorka venuje jednu rozprávku deťom. Sledujte facebook a instagram @zuzana_fialova_official.

Učím sa doma

Na Instagrame @ucimsadoma sa píše, že každý školský deň vaše deti čaká sada zaujímavých aktivít. To, ako sa vašim deťom podarí aktivity vyriešiť, napíšte do formulára na odovzdávanie (tzv. odovzdávatko). Za jednotlivé odpovede získate cenné odznaky. Na to, aby ste mohli získavať odznaky, potrebujete svoj kód, ktorý dostanete hneď, ako sa zaregistrujete.

 

Zanechaj nám svoj komentár