Začnite písať

Uncategorized

Maminky, vytvorte si spomienky! Skvelé zľavy na fotoknihy!

Máte svoje fotografie vytlačené? Čo tak spraviť si papierovú verziu svojich spomienok? Len do 2.6. 2020 bude platiť zľava na fotoknihy s pevnou väzbou vo formáte A4. A tak isto na fotoknihy DeLUXE v rovnakom formáte aj na zmenšené modely.

Až máte veľa zaujímavých fotografií, ktoré by nemali zostať v zabudnutí niekde v počítači alebo smartfone, je vynikajúca príležitosť vyrobiť si z nich fotoknihu. Stačí navštíviť webovú stránku www.happyfoto.sk. V čase zľavy vyjde výroba fotoknihy lacnejšie. Až 52 stranovú fotoknihu si môžete kúpiť len za 11,90 Eur.

Happy Foto ponúka až tri spôsoby ako si ju vytvoriť. Môžete využiť online spôsob prostredníctvom  webovej stránky https://bit.ly/happyfotoakcia, pomocou programu Happy Foto alebo novou Mobilnou aplikáciou HappyFoto.

Až by pre vás mali fotografie špeciálnu hodnotu, nechajte si ich zušľachtiť lakovaním. Ide o špeciálnu metódu, ktorou sú vnútorné strany fotoknihy nalakované UV lakom.  Vďaka tomu získajú stránky žiarivý vzhľad. Fotografie vyniknú v plnej farbe a prilákajú pozornosť svojim leskom a exkluzivitou. Lak ich tak isto chráni pred odtlačkami prstov, odreninami, poškriabaním, nečistotou, vlhkosťou atď.

Tvorba fotoknihy nemusí byť prácna a časovo náročná. Ak ste niekedy uvažovali o jej tvorbe, ale vás odrádzala predstava zdĺhavého usporadúvania fotografií, dá sa tomu úspešne vyhnúť v aplikácii Happy Foto. Stačí si v úvode tvorby fotoknihy zvoliť funkciu Automatické usporiadanie a po vložení fotiek vám softvér sám usporiada fotografie do zmysluplného sledu.

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár