Začnite písať

INŠPIRÁCIE

Kniha Izabelkine dobrodružstvá pomáha dvakrát

kniha izabelkine dobrodružstvá

Kniha Izabelkine dobrodružstvá vznikla primárne pre deti autorky, ktorá v nich chcela budovať prirodzenú túžbu po čítaní. Jej zámer ale nadobudol väčšie rozmery. Spolu s Izabelkou a jej kamarátkou Klárkou deti zažijú množstvo zážitkov a spoznajú nových kamarátov.  

Pridanou hodnotou je však filantropický rozmer projektu, ktorý v sebe zahŕňa pomoc deťom so zrakovým znevýhodnením. Každý z tých, ktorí podporia vydanie knihy, prispieva aj na pomoc deťom z Únie nevidiacich a slabozrakých Slovenska.

Kniha Izabelkine dobrodružstvá obsahuje desať príbehov malej hrdinky. V úvode publikácie sa malí čitatelia a čitateľky dozvedia, ako zakúpením knižky pomohli znevýhodneným rovesníkom. V závere nájdu krátky kvíz, ktorý hravým spôsobom preverí ich čitateľskú gramotnosť. Celá publikácia je doplnená originálnymi ilustráciami Andrei Nešťákovej.

Kniha by mala vyjsť v predvianočnom období a byť tak darčekom nielen pre čitateľov a čitateľky, ale aj pre deti, ktorým poputuje výťažok z predaja.

Projekt môžu záujemcovia a záujemkyne podporiť  na  tejto crowdfundingovej platforme, kde sa okrem kompletných informácií o projekte dozvedia aj všetko o odmenách, ktoré ich za podporu čakajú.

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár