Začnite písať

Uncategorized

Na trh prichádza nová produktová rada – Mary Kay Naturally

mary kay naturally

Máloktorá žena si dokáže predstaviť deň bez svojej obľúbenej kozmetiky. Zamysleli ste sa však niekedy nad pôvodom svojich produktov? Aj v kozmetickom priemysle sa totiž mnoho výrobcov začína orientovať smerom k udržateľnosti a využíva sily prírody. V tomto duchu sa nesie aj nová produktová rada od Mary Kay Naturally, ktoré budú už onedlho predstavené na online tlačovej konferencii. My vám prinášame malú ochutnávku toho, na čo sa môžete tešiť.

SPOMAĽTE A PUSTITE SI PRÍRODU K SEBE DOMOV

Predstavujeme prvé certifikované prípravky so zložením na prírodnej báze od Mary Kay. Línia Mary Kay Naturally™ do pravidelnej starostlivosti o pleť prináša účinky bez kompromisu medzi výsledkami a udržateľnosťou.

mary kay

„Línia Mary Kay Naturally™ je určená pre ženy, ktoré požadujú to, čo je nevyhnutné pre zdravo vyzerajúcu pleť pri použití prísad získaných z prírodných zdrojov. Je tiež pre ženy, ktoré vyžadujú zloženie, ktoré je jemné a vhodné na citlivú pleť. Chceme aby všetky ženy vedeli, že na prvom mieste je náš dôraz na kvalitu, bezpečnosť a dôsledné testovanie produktov, ktoré sa postarajú o potreby ich pleti,“ vysvetľuje Dr. Lucy Gildea, riaditeľka Mary Kay pre vedu a výskum.

POKLADY UKRYTÉ V  MARY KAY NATURALLY™

Všetky prípravky z línie Mary Kay Naturally™ obsahujú jedinečnú kombináciu prírodne derivovaných ingrediencií bez obsahu parabénov, syntetických vôní, umelých farbív a sulfátov SLS/SLES.

MARY KAY NATURALLY™ ČISTIACI KRÉM

Obsahuje kvetinovú vodu z nevädze a olej zo sladkých mandlí, ktoré majú upokojujúce účinky. Pri čistení pleti dodáva zároveň hydratáciu vďaka obsahu glycerín a pleť chráni vďaka obsahu vitamínu E, ktorý je bohatý na antioxidanty. Čistiaci krém neobsahuje silikón, minerálne oleje, alkohol a geneticky modifikované prísady. 99,49 % zložiek je prírodného pôvodu a zvyšných 0,51 % zložiek pomáha, aby bolo možné zloženie dobre zmiešať a uchovať jeho účinky.

MARY KAY NATURALLY™ PÚDROVÝ PEELING

Jemne odstraňuje odumreté kožné bunky, ktoré spôsobujú unavený vzhľad. Peeling pomáha uvoľniť upchaté póry a stiahnuť ich. Obsahuje hydrogenizovaný ricínový olej vo forme jemných voskových perličiek a kyselinu citrónovú, ktorá zaisťuje obnovu pleti. Ryžový škrob pôsobí ako absorbent a jedlá sóda pleť upokojuje. Púdrový peeling obsahuje 0 % povrchovo aktívnych látok, silikónov, minerálnych olejov a alkoholu a geneticky modifikovaných ingrediencií. Všetky zložky sú 100 % prírodného pôvodu.

MARY KAY NATURALLY™ VÝŽIVNÝ OLEJ

Ľahké zloženie sa rýchlo vstrebáva do pokožky a dodáva intenzívnu hydratáciu a vyživuje pleť. Obsahuje zmes olejov zo sladkých mandlí, olivového a sezamového oleja, ktoré prirodzene pôsobia na zmäkčenie pokožky a dodávajú hydratáciu. Zvláčnenie pokožky umocňuje obsah skvalánu získaného z rastlín, ktorý tiež vytvára na pokožke ochrannú bariéru, a tým zmierňuje vysušovanie pleti. Vitamín E chráni pred vonkajšími vplyvmi. Má jemnú vanilkovú vôňu a je možné ho použiť na tvár, nechtovú kožtičku, suché miesta na tele a dokonca aj na končeky vlasov. Výživný olej je bez silikónov, minerálnych olejov, alkoholu a geneticky modifikovaných ingrediencií. Všetky jeho zložky sú 100 % prírodného pôvodu.

MARY KAY NATURALLY™ HYDRATAČNÝ BALZAM

Praktický balzam v tyčinke cielene pôsobí na zlepšenie kondície pokožky celého tela. Na tvár, lakte, kolená, nechtovú kožtičku či pery. Vyživuje, zjemňuje a upokojuje vďaka obsahu zmesi rastlinných voskov. Kandelilový, slnečnicový a včelí vosk chránia pleť pred vysušovaním. Karnaubský vosk zvláčňuje, slnečnicový olej a rastlinný skvalán posilňujú hydratačnú bariéru pleti. Hydratačný balzam obsahuje 0 % silikónov, minerálnych olejov a alkoholu a geneticky modifikovaných ingrediencií. Všetky zložky sú 100 % prírodného pôvodu.

NEZÁVISLÁ CERTIFIKÁCIA

Každý prípravok Mary Kay Naturally™ má jedinečné zloženie z prírodne získaných ingrediencií a zároveň je certifikovaný ako prírodný podľa svetovej normy. Mary Kay pri vývoji tejto prírodnej línie nadviazala spoluprácu s francúzskou nezávislou organizáciou EcoCert, aby pre nové produkty získala certifikáciu COSMOS Natural. EcoCert je francúzska spoločnosť, ktorá v súčasnosti patrí medzi najväčšie medzinárodné certifikačné spoločnosti v oblasti prírodných a bio produktov. Udelenie tejto certifikácie si vyžaduje podrobné vyhodnotenie celého procesu od získavania a spracovania surovín, až po výrobu produktov a ich balení. Viac informácii o certifikácii COSMOS Natural nájdete na www.ecocert.com.

BALENIE OHĽADUPLNÉ K ŽIVOTNÉMU PROSTREDIU

Spoločnosť Mary Kay už dlhé roky využíva pri výrobe produktov obnoviteľné zdroje a dodržiava zodpovedný prístup k životnému prostrediu. Preto všetky obaly Mary Kay Naturally™ sú v súlade s komplexnými štandardmi. Škatuľky sú navyše vyrobené zo 100 % recyklovaného materiálu a sú ďalej recyklovateľné. Obsahujú materiál s certifikáciou Forest Stewardship Council (FSC). Papier a tlačené materiály s certifikáciou FSC prispievajú k ochrane lesov, zodpovednému lesnému hospodárstvu a podpore zamestnancov v ťažobnom a papierenskom priemysle.

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár