Začnite písať

INŠPIRÁCIE

Máte radi Black Friday? Užite si ho štýle babského večera

black friday

Posledný novembrový piatok je už tradične venovaný oslave nakupovania. Ak patríte medzi nákupných maniakov, pojem Black Friday, alebo Čierny piatok, vám je určite dobre známy. Tento rok sa však nesie v znamení nepredvídateľností a je pravdepodobné, že možnosť výhodných nákupov využije väčšina s nás práve v online svete. Ale čo tak dať virtuálnemu nakupovaniu trochu osobnejší charakter?

Tento rok je celý ako na hojdačke. Raz sú predajne otvorené, potom zas zatvorené a okrem toho by sme v rámci zodpovedného správania mali náš pohyb obmedziť na minimum. Aktuálna situácia si takéto riešenia síce oprávnene vyžaduje, no neznamená to, že sa kvôli tomu musíte nechať obrať o najväčší sviatok nakupovania. Jediné, čo potrebujete, je premyslený plán, ktorý vás nenechá „v štichu“. Jednou z možností je zorganizovať si tohtoročný Black Friday v štýle online shoppingu. Nakupovať môžete z pohodlia domova, a popritom budete mať čas aj na relax a odreagovanie sa. Tu je návod ako na to!

Najskôr príprava

Ak si svoj Black Friday nákupný zoznam začnete spisovať na poslednú chvíľu, verte, že veľa peňazí neušetríte. A nebude vám stačiť ani ten zvýšený limit na karte. Nezabúdajte, že v tento deň nakúpite výhodnejšie aj celkom bežné produkty, ktoré doma používate. Aby ste zľavy využili na maximum, zoznam si spisujte aj niekoľko týždňov vopred a píšte naň všetko, čo potrebujete doplniť či vymeniť.

Dohodnite si babský večer s kamoškami

black fridayJe viac než pravdepodobné, že nakupovanie počas Čierneho piatku bude tento rok iné. Státie v radoch zrejme vymeníme za inú – virtuálnu – realitu. Nikto ešte nevie, čo nás čaká, vy však môžete byť o krok vpred. Online nákupy majú výhodu v tom, že ich rýchlo a efektívne vybavíte aj z vašej útulnej obývačky. A keďže nakupovanie ide ruka v ruke s príjemnou spoločnosťou, zapojte do online shoppingu aj pár kamošiek. V priebehu posledných mesiacov ste si možno nenašli veľa príležitostí na „babský zájazd“, takže online Black Friday môže byť skvelou príležitosťou, ako si tieto resty vzájomne vynahradiť. Verte, že v takto dobre naladenej spoločnosti, vám žiadna skvelá ponuka neujde.

Organizáciu si premyslite vopred

black fridayAby ste si online nákupný večer čo najviac užili, je dôležité pamätať na niekoľko organizačných záležitostí. Najskôr by ste mali vybrať čas, ktorý bude každej z vás najviac vyhovovať. Cieľom je, aby ste nakupovali spolu. Najprv sa stretnite v jednom online priestore, z ktorého sa neskôr spoločne „rozutekáte“ do online obchodov. Usaďte sa do kresla, vezmite si mobil či notebook, šálku kávy alebo obľúbeného čaju a postupujte podľa nákupného zoznamu. Ten by ste v deň nákupov mali mať nielen dôkladne spísaný, ale aj rozdelený. Na to, čo určite chcete a viete, že zľava bude vysoká a na veci, ktoré by boli síce fajn, ale pokojne ich aj oželiete. Dostupné zľavy tak využijete na maximum, takže budete spokojná nielen vy, ale aj vaša „peňaženka“.

Myslite aj na seba, nielen na druhých

Mnohí chcú Black Friday využiť na nákup vianočných darčekov, a tak v záplave položiek v nákupnom košíku zabúdajú na seba. No tak – je koniec novembra a do Vianoc máte ešte viac ako 20 dní. Ukradnite si kúsok pozornosti aj pre seba a potešte sa niečím, čo vám naozaj urobí radosť. Aj vy si predsa zaslúžite odmenu za všetky tie hodiny, ktoré trávite prácou a starostlivosťou o domácnosť. Vhodným výberom pre vás môže byť napríklad masáž spojená s wellnessom či niektorý z malých sonických zázrakov od značky FOREO, ktorý sa bude o vašu pleť celoročne starať tak, akoby ste práve absolvovali výživnú kúru u svojej kozmetičky. Perfektnou voľbou bude napríklad FOREO LUNA 3 pre čistenie pleti s účinkom proti vráskam alebo FOREO UFO 2 pre urýchlenie účinkov pleťovej masky. Objednať si ich môžete na Foreo.com alebo Notino.sk, kde okrem celej rady produktov nájdete aj rôzne druhy masiek a výživných kúr.

 

Spojte príjemné s užitočným

Výhodou online nákupov je, že sú omnoho rýchlejšie, preto vám po objednaní všetkých položiek z vášho wishlistu zostane dostatok času aj na zábavu. V momente, keď vaše nákupy skončia, môžete sa naplno venovať svojim kamarátkam. Pravý online babský večer vám určite všetkým padne vhod. Je len na vás, či ho strávite klebetením, rozhovormi alebo si ho premietnete do podoby filmového maratónu. Každopádne, aj neobyčajne obyčajné nákupy majú svoje čaro, ak ich trávime s tými, ktorých máme radi.

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár