Začnite písať

AKČNÉ TIPY INŠPIRÁCIE

Zmysluplný vianočný darček, ktorý poteší, zabaví a naučí

Kde nájsť pre deti vhodný vianočný darček, ktorý poteší, zabaví a naučí? Riešením sú unikátne Geniuso hovoriace knihy!

Slovenské hovoriace knihy, ktoré si určite zamilujú deti všetkých vekových kategórií. S Geniuso knihami deti rastú a stále objavujú nové ozvučené miesta a informácie. A je jedno či majú 2 roky, chodia do škôlky alebo sa akurát chystajú na základnú školu. Objavovať a poznávať, to deti s Geniuso knihami nikdy neprestane baviť!

Pre najmenších

Kúpiť deťom Geniuso výhodný balíček je asi tá najlepšia voľba. Hovoriace pero a sedem najpredávanejších hovoriacich kníh je ideálnou voľbou pre najmenších, keďže knihy v tomto MAXI balíčku pre najmenších sú nabité obsahom, aký nikde inde nenájdete.

Knižky sú spracované tak, aby sa deťom postavy a zvieratká ozývali všade, kde ich vidia. Pre deti je v knihách ozvučená každá mucha:).

Geniuso hovoriace knihy okrem vzdelávania a zábavy odmalička budujú u detí vzťah k papierovej knihe, čo je vo svete tabletov a smartfónov veľmi dôležité.

Pre predškolákov

Geniuso hovoriace knihy sa už 7 rokov zameriavajú na detského čitateľa ako aj na výučbu cudzích jazykov prostredníctvom „hovoriaceho čítania“. Geniuso hovoriace knihy zo série OBJAVKOVO ako jediné na slovenskom trhu dokonca rozprávajú viacerými jazykmi. Pre predškolákov odporúčame MAXI balíček pre predškoláka.

Výborná kombinácia kníh, či už viacjazyčných, príbehových alebo vzdelávacích určite zaujme každého malého objaviteľa. Geniuso hovoriace knihy formou hry pomáhajú rozvíjať intelekt ako aj komunikačné zručnosti a slovnú zásobu.

Ak sú deti na prvom mieste, potom Geniuso hovoriace knihy sú pre ne tá správna voľba. Pozitívna spätná väzba od mamičiek a detí je hlavnou vizitkou Geniuso hovoriacich kníh. Pre deti predstavujú hlavne zábavu, ktorá však napĺňa posolstvo  Geniuso hovoriacich kníh: „Na vzdelávaní nám záleží“.

Prečo Geniuso hovoriace knihy?

  • Slovenský produkt
  • Viac jazykov v jednej knihe
  • Viac strán = viac obsahu = viac hravého učenia
  • Mäkká väzba = ľahšie zbaliteľné na vaše cesty
  • Do pera nemusíte nič nahrávať

Online predaj = najnižšia cena na trhu

 

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár