Začnite písať

AKČNÉ TIPY RECEPTY

Rýchle raňajky či obed? Máme skvelý návod!

miomat

Neviete, čo prichystať deťom alebo sebe na raňajky, obed či večeru? Chýba vám fantázia? Nebaví vás jesť len jogurt alebo rožok s maslom? Máme pre vás tip, ako si pripravíte rýchly a zdravý obed alebo večeru!

Počuli ste už o novodobom „hrnčeku var“? S prístrojom MioMat si viete pripraviť kašu, smoothie či polievku za pár minút. Dokonca aj tí, ktorí majú problémy s alergiami, alebo vegáni, si môžu s MioMatom pripraviť rôzne druhy rastlinných mliek. Prívrženci surovej stravy sa potešia funkcii RAW, ktorá umožní variť tak, aby sa ingrediencie zahriali maximálne na 42°C. Vďaka tomu v potravinách zostanú zachované prírodné enzýmy, ktoré sa zahrievaním ničia. S týmto prístrojom môžete naplno využiť svoju kreativitu, nemusíte sa báť experimentovať a kombinovať.

Ako na to?

Vložte do MioMatu ingrediencie a pochutnajte si na vašom originálnom recepte. Ak vás nič nenapadá, nevadí, na stránke nájdete množstvo receptov. Výborné je aj to, že si sami môžete zadať, čo máte vo svojej chladničke a vyfiltrujú sa vám recepty, ktoré si môžte pripraviť. MioMat váš nápoj či jedlo pripraví do 25 minút a to úplne sám. Vy zatiaľ môžete oddychovať, venovať sa deťom či domácim prácam. S MioMatom vás státie pri sporáku nečaká.

Varenie v MioMate zvládnu nielen maminy, ale aj všetci oteckovia a dokonca aj deti. Užite si spoločnú zábavu, kombinujte, vymýšľajte a nechajte sa prekvapiť, aké chutné budú vaše diela.

miomatInšpirujte sa viac ako 400 receptami z dielne MioMatu. Nájdete tam recepty na kaše, mlieka, polievky, či zdravé dezerty. MioMat využíva napríklad výživová poradkyňa Mirka Luberdová alebo fitnes trénerka Simona Kozerawska. Mirka Luberdová hovorí: MioMat som si veľmi obľúbila, pretože často a veľa varím najmä zeleninové pokrmy. Krémové zeleninové polievky sú u nás veľmi obľúbené, skvelo v nich schovám rôzne druhy zeleniny, nad ktorými by deti ohŕňali nos. Najviac však oceňujem rýchlosť a jednoduchosť, s ktorou MioMat polievku uvarí, kým ja pripravujem druhé jedlo.“ miomat Foto na titulke: Eva Štípalová alias @mama_na_tretiu

Zanechaj nám svoj komentár