Začnite písať

AKČNÉ TIPY TEHOTENSTVO

Už žiadna bolesť pri kojení!

dojčenie

Tehotenstvo je krásnym obdobím plným očakávania príchodu malého človiečika na svet. Prípravy nemajú konca kraja. Veď potom si už chcete len užívať to malé klbko šťastia a nemyslieť na nič iné. Nezabúdajte však aj na seba. Najmä, ak ste sa rozhodli svoje bábätko kojiť. 

dojčenieVšetko, čo pre dieťatko potrebujete v prvých dňoch, si viete zistiť z rôznych zdrojov. Buď vám poradia kamarátky, ktoré už dieťa majú, alebo pediater, ktorého ste si pre potomka vybrala. No málokto vám poradí, čo by ste si mala zabezpečiť pre seba.

Mamičky, ktoré chcú svoje dieťatko dojčiť, si v prvotnej eufórii ani neuvedomia, aká veľká zmena je to pre ich organizmus. Môžu ich prekvapiť rôzne problémy spojené s nepríjemným vysúšaním bradaviek, vznikom rán a ragád, či nebodaj zápalu.

Tomu všetkému sa dá predísť kvalitnou starostlivosťou už počas tehotenstva. Vo vašej povinnej výbave by nemal chýbať kvalitný krém s obsahom zložiek na prírodnej báze. Výhodou je, že takéto produkty nie je nutné pred priložením bábätka z prsníka umývať.

multimamAk je pre vás pravidelné nanášanie krému nevyhovujúce, môžete využiť gélové náplasti, ktoré sa jednoducho aplikujú a namáhaným bradavkám poskytujú úľavu a dostatočnú hydratáciu.

Bolestivé bradavky pri dojčení? Zistite, ako sa o ne postarať

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár