Začnite písať

AKČNÉ TIPY INŠPIRÁCIE PR ČLÁNKY

Geniuso hovoriace knihy – geniálne pre deti!

geniuso

Využite našu vianočnú ponuku! Pripravili sme pre vás najvýhodnejšie balíčky 3 úžasných hovoriacich kníh aj s perom na Slovensku. Už 7 rokov robia naše knihy radosť deťom všetkých vekových kategórií.  Darujte deťom zmysluplný darček, ktorý poteší, zabaví a veľa naučí.

ŠTART balíček pre najmenších

Do ŠTART balíčka pre najmenších sme pre vaše deti vybrali tri najvhodnejšie hovoriace knižky pre najmenších, ktoré majú spolu až 88 strán a 750 zvukových nahrávok. Geniuso hovoriace knihy sú nabité obsahom aký nikde inde nenájdete. Tento ŠTART balíček obsahuje hovoriacu knižku MIA na farme, ktorá poteší deti svojim príbehom o zvieratkách ako aj množstvom zábavných úloh a hádaniek. Deti si s ňou hravou formou rozvíjajú pozornosť, sústredenie, matematické a logické myslenie. Hovoriaca knižka Zvieratká je z päťdielnej série viacjazyčných tematických knižiek OBJAVKOVO. V tejto knižke sa deti naučia pomenovať vyše 100 druhov zvierat, vypočujú si zvuky aké vydávajú a dozvedia sa o nich veľa zaujímavostí. Knižka je jednoducho prepínateľná zo slovenčiny do angličtiny, nemčiny a maďarčiny. A samozrejme, v balíčku nesmie chýbať hovoriaca knižka, ktorá rozosmeje všetky deti vtipnými hláškami a zvukmi. V knižke Húseničky deti nájdu 12 bláznivých húseničiek s jedinečným humorom, takže si stačí vybrať, počúvať a nechať smiechu voľný priebeh.  

ŠTART balíček pre predškolákov

Do ŠTART balíčka pre predškolákov sme pre vaše deti vybrali tri najvhodnejšie hovoriace knižky pre predškolákov, ktoré majú spolu až 84 strán a 1100 zvukových nahrávok. Tento balíček prinesie vašim deťom  nielen hravé učenie ale aj rozvoj koncentrácie a schopnosti samostatne riešiť úlohy. V dvoch knižkách zo série Zahrajkovo – Písmenká pre šikovné hlavičky deti nájdu zvieratká, ktoré ich zábavnou formou zoznámia s tvarmi veľkých tlačených písmen. Ku každému písmenu si vypočujú veselé básničky, hádanky, budú riešiť veľké množstvo úloh, z ktorých sa veľa naučia. V hovoriacej knižke Ľudské telo sa deti veľa naučia o ľudskom tele, o kostre, o svaloch a o všetkých piatich zmysloch človeka. V anglickej verzii si deti hravým spôsobom osvoja vyše 300 anglických slov. Všetky knižky sú plné rýmov, zaujímavostí a hier.

Geniuso sú slovenské hovoriace knihy, ktoré  si určite zamilujú deti všetkých vekových kategórií. S Geniuso knihami deti rastú a stále objavujú nové ozvučené miesta a informácie. Objavovať a poznávať, to deti s Geniuso knihami nikdy neprestane baviť!  geniuso

Prečo Geniuso hovoriace knihy?

  • Slovenský produkt
  • Viac jazykov v jednej knihe
  • Viac strán = viac obsahu = viac hravého učenia
  • Mäkká väzba = ľahšie zbaliteľné na vaše cesty
  • Do pera nemusíte nič nahrávať
  • Online predaj = najnižšia cena na trhu

 

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár