Začnite písať

AKČNÉ TIPY INŠPIRÁCIE

Zháňate darčeky na poslednú chvíľu? Pozrite si naše tipy na darčeky pre mamy

Vianoce sú už predo dvermi. Zháňanie darčekov je v plnom prúde. Ale sú aj takí, ktorí to zvládli v predstihu a teraz sa už nemusia za ničím naháňať. Nech už patríte do jednej, či druhej skupiny, vždy sa nájde priestor ešte pre jeden darček navyše. Najmä pre tú najvzácnejšiu osobu, akou je mama.

Mama je totiž nevšedné stvorenie, ktoré chce obdarovať všetkých, no sama si väčšinou nepraje veľa. Domáca pohoda pri štedrovečernom stole, ktorý sa prehýba samými dobrotami, jej býva najväčším zadosťučinením. A radosť detí, ktoré si pod stromčekom nájdu vytúžený darček, je pre ňu tá pravá odmena.

Prečítajte si tiež 5+1 tipov, ako nájsť perfektný darček.

Koľko hodín príprav stojí takýto krátky pocit nefalšovaného šťastia? To asi doteraz nikto nespočítal. Po rozbalení posledného darčeka vyprchá aj to krásne čaro očakávania. No možno sa tam pre ňu nájde ešte nejaké skryté prekvapenie, s ktorým nerátala, alebo si ho dokonca nemusela sama kúpiť (myslím, že viete, o čom hovorím) 🙂

Pre tie, ktoré nemajú čo na seba

Väčšina žien ráno rieši dilemu, keď si ani z preplneného šatníka nemajú čo vhodné obliecť. Mama v tom má väčšinou jasno. Pár voľných tričiek, ktoré elegantne prekryjú problémové partie a nohavice, či sukňu, ktoré sa hodia úplne ku všetkému.  Pokiaľ na jednotlivých kúskoch nie sú fľaky rôzneho charakteru, tak je to výhra. Presne takéto mamy môžete prekvapiť originálnym kúskom do šatníka.

A ak to nie je to pravé orechové, tak si ho dajte vyrobiť podľa vlastného gusta.

Pre tie, ktoré všetko plánujú

Čím väčšia rodiny, tým viac osláv a rôznych stretnutí. Narodeniny, meniny, besiedky v škôlke, rodičovské združenia v škole. So sledovaním termínov nám pomáha moderná technika, no papier je stále papier. Milovníčky plánovania a zápiskov poteší krásny notes, kde si budú môcť utriediť nápady a myšlienky. Ktovie, možno práve takto konečne vznikne nápad na knihu, s ktorým sa v hlave už dlho pohrávajú.

Prečítajte si tiež, ako zapisovanie do diára podporuje sebarozvoj.

Pre vášnivé čitateľky

Kniha pod stromčekom je možno klišé, ale určite radosť nepokazí.  Mamy vedia, že voľný čas je luxus, s ktorým nehodno mrhať. Pokiaľ si nájdu čas na seba, určite ich poteší, ak budú mať v knižnici nový kúsok, do ktorého sa môžu naplno ponoriť.

Tip: Ak si nie ste istý, aký žáner zvoliť, skúste trochu zasondovať. Aké knihy má v knižnici? Alebo je skôr zástankyňou audiokníh? Pri nich máte istotu, že ich do Vianoc určite dostanete. K zhmotneniu takéhoto darčeka stačí trochu kreativity. Želanie s venovaním knihy napíšete do ručne vyrobeného pozdravu a odkaz už len pošlete na mail.

Darujte zážitok

Človek sa učí celý život. Ani mama nie je výnimkou. Po pôrode sa sama učí, ako byť mamou. Neskôr sa učí spolu s dieťaťom. Ale možno má záľuby, v ktorých by sa rada zlepšila.  Alebo by si rada osvojila nové zručnosti, aby svoje nápady dokázala posunúť bližšie k cieľu. Pre také prípady môžete siahnuť po webinári alebo kurze, ktorý sa dá realizovať napríklad aj online.

Ďalšie nápady a inšpirácie na darčeky nájdete na darček.net.

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár