Začnite písať

AKČNÉ TIPY INŠPIRÁCIE PR ČLÁNKY

Geniuso hovoriace knihy – najlepšia ponuka na Slovensku!

Svet je veľký a neprebádaný. Čaká len na to, aby ho vaše deti objavili. Vyberte si akúkoľvek našu Geniuso hovoriacu knihu a spolu s hovoriacim perom ju získajte IBA za 34,90 EUR.

Vydajte sa na expedíciu a objavte úžasný svet, v ktorom obrázky ožívajú a rozprávajú príbehy. Od dna oceánov až po najvyššie končiare a ešte ďalej. Neexistuje nič, čo by vaše dieťa nemohlo spoznať alebo sa naučiť. Stačí ukázať Geniuso hovoriacim perom a tajomstvá sa začnú odkrývať. Deti sa dozvedia, prečo je pytón nešťastný a s kým sa pohašterila jašterica. Naučia sa všetko o ľudskom tele aj o práci na farme. Spoznajú druhy ovocia a zeleniny, farby aj čísla. Dokonca v rôznych jazykoch! 

geniuso

Stačí otvoriť knihu a počúvať, čo im chce povedať. A nezáleží na tom, či má vaše dieťa tri alebo osem rokov, svet je rovnako fascinujúci v každom veku. Tak hor sa objavovať! Geniuso sú slovenské hovoriace knihy, ktoré  si určite zamilujú deti všetkých vekových kategórií. S Geniuso knihami deti rastú a stále objavujú nové ozvučené miesta a informácie. Objavovať a poznávať, to deti s Geniuso knihami nikdy neprestane baviť!  

geniuso

Prečo Geniuso hovoriace knihy?

Slovenský produkt
Viac jazykov v jednej knihe
Viac strán = viac obsahu = viac hravého učenia
Mäkká väzba = ľahšie zbaliteľné na vaše cesty
Do pera nemusíte nič nahrávať
Online predaj = najnižšia cena na trhu
Tagy

1 Komentár

Zanechaj nám svoj komentár