Začnite písať

INŠPIRÁCIE

Tipy na edukatívne darčeky od šikovných mám

Chýba vám ešte nejaký darček? Nechcete kúpiť ďalšiu zbytočnosť? Čo tak kúpiť niečo edukatívne a zmysluplné? Kúpou zároveň podporíte tvorbu šikovných slovenských mám. Prečítajte si naše tipy.

Fázy mesiaca

Fascinuje vaše deti vesmír? Predstavte si, že sa naučia jednotlivé fázy mesiaca. Kedy odchádza a kedy sa dopĺňa. Keď budú najbližšie stáť pri okne alebo pri hviezdnatej oblohe a pozorovať oblohu, budú samé vedieť, v akej fáze sa mesiac nachádza a kam smeruje. Nie je to úžasné?

Hračka lietadlo

Potrebujete naučiť dieťa trpezlivosti? Predstavte si, že popri hraní s lietadlom sa dieťa naučí ešte aj farby a trénuje jemnú motoriku. Drevené guličky vkladá dieťa do otvorov pinzetou alebo drevenou lyžičkou. K dispozícii je 35 drevených guličiek s malými otvormi, čiže dieťa ich môže napr. aj navliecť na šnúrku a urobiť si z nich náramok.

lietadloPolodrahokamy a minerály sveta

Zbiera vaše dieťa kamene? Dajte mu príležitosť naučiť sa názvy a tvary rôznych druhov polodrahokamov či minerálov sveta.15-20 druhov kameňov nalepených na karte s názvami ako býčie či tigrie oko, jaspis, ametyst či krištáľ, pohltí malého bádateľa do študovania kamenných prírodných krás.

Prečítajte si aj článok, aké kreatívne veci vymysleli mamy pre deti

Piškvorky na cestu

Nestarnúcu hru  piškvorky o veľkosti 10 cm * 10 cm môžete mať po ruke stále. Na ceste v aute, v ruksaku, či kabelke, ak čakáte s deťmi u lekára. Pekný drevený dizajn obsahuje 5 krúžkov a 4 krížiky. Pre prípad straty sú k dispozícii aj náhradné kusy.

Kufrík na lego

Jedinečný drevený lego kufrík, ktorý prežije ešte aj vaše vnúčatá. Hodnotný a praktický kufrík pre detského cestovateľa. Nezáleží, či ho bude nosiť k babke, či na dovolenku alebo cestovať s ním v rámci domácnosti. Meno dieťaťa na kufríku dáva jedinečný pocit dôležitosti detskému hrdinovi. Vysúvací mechanizmus na kufríku umožňuje jednoduchú manipuláciu a praktické využitie. Samozrejmosťou je lego podložka vami zvolenej farby. S naplneným kufríkom je dieťa pripravené hrať sa kdekoľvek a kedykoľvek.

lego kufrík

Drevené pexeso

Pexeso z dreva, ktoré sa len tak ľahko nestratí a nepokrčí. Viete, ako sa po anglicky povie jeleň? A líška? Máte príležitosť sa to naučiť spolu s vašimi deťmi. Hravou a pozitívnou formou. Precvičíte si postreh, pamäť a obnovíte slovnú zásobu. Pexeso je možné vyrobiť aj v nemeckej verzii.

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár