Začnite písať

INŠPIRÁCIE

Opustila agentúru, aby si splnila sen. Výsledkom je nový koncept obliekania

pokids

Tinu od detstva fascinoval okolitý svet  a jeho rozmanitosť. Aj preto si zaumienila, že bude pracovať v reklame. Podarilo sa jej to a dokonca sa dostala do čela jednej z popredných reklamných agentúr. Stála pri vzniku mnohých značiek. Ale túžila vytvoriť aj svoju vlastnú. Tak si plní svoj ďalší veľký sen vďaka mikinám pre deti a dospelých.

Termíny, plány, vizualizácie, texty, slogany,… Taký bežný deň človeka pracujúceho v kreatívnom prostredí alebo v korporácii. Nečudo, že starostlivosť o klienta si často vyžiada svoju dať. „Keď niečo robíte s vášňou, môže sa stať, že zabudnete na seba. To isté bol aj môj prípad. Práci som venovala tak veľa času, až som prestala žiť svoj vlastný život. Dokonca som okúsila trpkú príchuť vyhorenia,“ priblížila svoj príbeh Tina. „Vedela som, že je čas zmeniť prostredie a nájsť novú energiu. A tak som dala v práci výpoveď.“

Radosť do vrecka

Netrvalo to dlho, no kreatívne prostredie a práca začali Tine po čase chýbať.

„Roky som nosila v hlave myšlienku priniesť do tohto uponáhľaného sveta niečo nové, zábavné. Mojou veľkou vášňou je móda. Fascinuje ma, ako dokáže nenásilne ovplyvniť celé ľudstvo. Vyjadrujeme ňou náladu, postoj človeka i spoločnosti. A tak bolo rozhodnuté. Podporou mi bola rodina aj kamarátka Evka, ktorým patrí veľká vďaka,“ hovorí o svojich začiatkoch v móde Tina.

Bezprostrednosť a svet bez uniformity zhmotnila do mikín, ktoré sa prispôsobia nositeľom. Malým aj veľkým.

pokidsKeď som hľadala radosť v bežných dňoch, inšpirovala som sa vlastnými deťmi, ktoré dokážu každý jeden problém strčiť do vrecka. A zároveň aj veci, ktoré majú momentálne najradšej. Tak vznikli mikiny Pokids. Umožňujú vytvoriť si odev podľa svojich potrieb a nálady. Malí aj dospelí si môžu vybrať, aké vrecko si na mikinu dajú a hlavne kam. Vrecká sú rôznej veľkosti, rôznych farieb a motívov,“ opisuje jedinečné mikiny Pokids a ich pôvod Tina. Zároveň verí, že sa stane inšpiráciou pre mnohé ďalšie ženy. Ako hovorí, takých ako ona, musí byť ešte oveľa viac.

Balansujeme medzi pracovnými povinnosťami a rodinou. Inšpiráciou by nám mali byť naše deti. Tie neriešia zbytočnosti a životom sa takpovediac ‚prehrajú‘. Aj preto sú mikiny Pokids hravé, veselé, pestré. Variabilné vrecká si môžu deti aj dospelí vymeniť kedykoľvek za nové. Samozrejme, mikinami to len začína a už sa teším na ďalšie produkty, ktoré budú minimalistické, funkčné a rovnako hravé. Veríme, že motivujem aj ostatné ženy, ktoré cítia, že potrebujú zmenu. Netreba sa báť urobiť niečo odvážne. Veď práve tak si môžu  do svojich životov opäť vliať radosť, farby, bezstarostnosť a starosti schovať do vrecka, dodáva Tina.

pokids

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár