Začnite písať

AKČNÉ TIPY INŠPIRÁCIE PR ČLÁNKY

Detské ihriská verzus záhrada

hojdačka

Milé maminky, čo hovoríte v tomto aktuálnom stave na návštevu detských ihrísk? Patríte k rodičom, ktorí to absolútne neriešia a detské ihriská navštevujú ako predtým, alebo ste detské ihriská úplne vypustili zo svojich obľúbených destinácií?

Žiaľ, zdá sa, že koronavírus tu s nami ešte nejakú chvíľku pobudne. Trpia naše sociálne väzby a hlavne sa tu objavila absencia kontaktu pre naše deti, ktoré sú doma a nenavštevujú školy, škôlky a svoje obľúbené krúžky. Verím, že ak na prechádzke náhodou stretnete nejakého spolužiaka, čo rovnako blúdi bezcieľne, tak je radosť vašich detí obrovská. Ďalším aspektom je, že ako rodičia musíme svojim deťom pripraviť náhradný program, ktorý ich zaujme…

Privátne ihrisko

Ak patríte k tým šťastnejším a bývate v dome, miesto na šantenie sa na vašej záhrade iste nájdete. Uvažovať momentálne nad privátnym detským ihriskom na záhrade, alebo chalupe nie je vôbec od veci :-). A prichádza výzva nájsť vhodnú ihriskovú zostavu. Ak máte deti v rôznom veku a chcete aby si tam každé našlo to „svoje“, môže to zabrať dosť veľa času. A netreba opomenúť, že dôležitá je bezpečnosť, preto je správny výber ihriska dôležitý. Nás veľmi pozitívne prekvapila bohatá ponuka detských ihrísk od Wickey. V ich prevedení a kvalite sa odzrkadľujú roky skúseností. Týmto výberom zaručene natrafíte na partnera, ktorý sa bude snažiť splniť vaše želania do bodky. Vráťte sa pár rokov späť do vášho detstva a predstavte si, že dostanete takýto obrovský darček- vlastné detské ihrisko, ktoré by bolo len vaše! Krásne však?

Záhrada – detské kráľovstvo

Detské ihrisko na vlastnej záhrade má veľa výhod a určite ho vaše deti využijú niekoľko rokov. Krásna hojdačka, na ktorej sa decká hojdajú a vy to sledujete priamo z obývačky… Myslím, že fajn predstava premeniť kúsok záhrady na miesto, kde by deti mali svoje kráľovstvo. Sme v dobe, kedy často robíme z domu a deti sa učia online. Zároveň by mali tráviť aj veľa času na čerstvom vzduchu a to dosiahnete bezpečne práve vlastným ihriskom. Ihrisko si môžete naozaj vkusne vyskladať na mieru z hojdačiek, šmýkačiek, pieskovísk, alebo lezeckej steny. Určite dobre viete, čo vaše deti radi na ihriskách robia a ktoré činnosti obľubujú.

Handmade alebo profi?

Mnoho oteckov sú aj veľmi zručnými majstrami a ich zručnosti sa veľmi dobre ukážu, keď budú môcť svojmu potomkovi zložiť ihrisko snov. Materiály, ktoré Wickey na výrobu ihrísk používa sú ekologické a nezaťažujú životné prostredie. Ihriská sú z borovicového a smrekového dreva a napriek eko materiálom vydržia roky a okrem vašich detí sa na nich vyšantia pokojne po rokoch aj vaše vnúčatá. Alebo ich môžete neskôr posunúť ďalej. Tak čo? Už si v hlave vizualizujete to vysnívané detské kráľovstvo pre svoje deti? Prajeme Vám, aby ste sa správne rozhodli a vybrali si pre vaše deti to najvhodnejšie zloženie záhradného detského ihriska. A teraz hor sa bezpečne do záhrady a hľadajte to správne miesto kam si ihrisko postavíte 🙂 Prajeme Vám veľa zdravia a krásnych prežitých dní plných zábavy v tomto zložitom období.

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár