Začnite písať

AKČNÉ TIPY

Blíži sa Deň detí: Takto prekvapíte svoje ratolesti

Prvý jún, sviatok všetkých detí je dňom, kedy si môžete ako rodina dopriať malú oslavu. Nemusí ísť o nič veľkolepé, postačí nápad na darček a spoločne strávený čas. Ak ešte neviete, čo svojim deťom tento rok darovať na Deň detí, možno vám pomôže niektorý z našich tipov.

Chutné jedlo a dezert na záver

Všetky deti radi maškrtia. Peknú oslavu im pripravíte malým občerstvením a ich obľúbeným múčnikom. Že nemáte čas na prípravu? O jedlo na váš stôl sa môže postarať donáška. Namiesto varenia či robenia obložených chlebíčkov môžete zájsť s deťmi do ZOO, na ihrisko alebo sa venovať inej zábave.

Akú hračku vybrať?

Najmä menšie deti najradšej dostávajú nové hračky. Chlapcov najviac potešia rôzne modely dopravných prostriedkov. Čím viac pohyblivých častí majú a čím realistickejšie vyzerajú, tým sú zaujímavejšie. Či už vyberiete auto na zotrvačník alebo ovládanie, helikoptéru, lietadlo, nákladiak, alebo dokonca auto s rampou na zdvíhanie ťažkých predmetov, iste sa s nimi budú radi hrať. Pre malých pretekárov môžete kúpiť tiež parádny športiak alebo autodráhu. Na prvé preteky iste nebudete musieť dlho čakať. Prisadnite si k nim aj vy a môžete fandiť svojmu favoritovi.

Dievčatám urobíte radosť oblečením pre bábiky, príslušenstvom do kuchynky alebo novou plyšovou hračkou. Veď dievčatá nejedno popoludnie strávia starostlivosťou o svojich malých zverencov. Navaria im, prezlečú aj uložia spinkať. Vhodným darčekom je tiež kočík, v ktorom ich vezmú na prechádzku, autosedačka alebo taška na kočík.

Podporte ich prirodzenú kreativitu

Deti sa hrou neustále učia novým veciam. Rozvíja sa ich tvorivosť, logické myslenie a fantázia. Hra podporuje tiež rozvoj jemnej motoriky a často pri nej potrebujú trénovať aj trpezlivosť. Obľúbenou činnosťou je skladanie stavebníc, práve stavebnice sú preto výborným nápadom na darček. Prvú stavbu môžete postaviť spoločne.

Náš tip: Hračky, spoločenské hry, herné konzoly a PC hry zakúpite v e-shope Brloh.sk. Nezabudnite pri nákupe využiť aj Brloh zľavový kupón, ktorý vám prinesie možnosť za objednaný tovar ušetriť.

Zábava pre celú rodinu

Aj vy máte radi príjemné nedeľné popoludnia v kruhu rodiny? Darujte si na Deň detí spoločnú zábavu pri spoločenských hrách. Vyberať môžete podľa zamerania hier a veku detí. Pre najmenších sú vhodné jednoduchšie hry bez nutnosti počítania. Tí väčší sa vás budú snažiť poraziť aj v strategických a logických hrách. Spoločenské hry prinesú na váš stôl nové dobrodružstvá a kopec smiechu.

Náš tip: Hudobné nástroje a všetko pre cyklistiku, korčuľovanie, plávanie, turistiku a iné športy nakúpite lacnejšie celkom jednoducho. Stačí, ak navštívite internetový obchod Muziker.sk a počas vytvárania objednávky v obchode využijete Muziker zľavový kód.

Niečo na voľný čas

Deti neustále behajú, skáču… jednoducho sa veľa hýbu. Výborným nápadom na darček sú preto potreby na šport a voľný čas. Či už to bude kolobežka, bicykel, skateboard, lopta alebo korčule, iste ich budú chcieť hneď vyskúšať. Darovať môžete tiež športové oblečenie či ochranné prvky, ako sú prilba alebo chrániče. Malým športovcom sa zíde nový batoh, cyklistické okuliare alebo tenisová raketa. Letné chvíle pri vode im spríjemnia okuliare na plávanie, potápačský set alebo plutvy. Alebo máte doma nádejných hudobníkov? Podporte ich záľubu a vyberte im hudobný nástroj, na ktorom sa chcú naučiť hrať.

Tak čo, inšpirovali sme vás? Potom neváhajte a hor sa na nákupy! Deň detí je predsa len raz do roka.

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár