Začnite písať

SÚŤAŽE

Zapojte sa do veľkej akčnej súťaže – hráme o 10 super cien

V spolupráci s našimi partnermi sme pre vás pripravili veľkú akčnú súťaž o 10 hodnotných cien. Zapájať sa je potrebné pravidelne počas celého mesiaca – od 24. mája do 24. júna 2021. 

Aké sú podmienky súťaže?

Stačí mať vytvorený profil na Facebooku a sledovať našu stránku, kde pridávame naše články. Do súťaže sa zapojíte pridávaním reakcií k našim príspevkom na Facebooku. Môžete tak urobiť:

  • lajkom
  • komentárom a
  • zdieľanie príspevku nás tiež poteší. 

24. júna si necháme Facebook-om vygenerovať našich 10 TOP fanúšikov. Algoritmus Facebooku zohľadňuje vašu aktivitu počas celého mesiaca.

Odmena za najaktívnejšie členky našej fanpage

Veľmi si vážime váš čas a vašu podporu. Radi by sme každý mesiac odmenili tie z vás, ktoré boli na našej Facebook stránke najaktívnejšie.

* Súťaže sa nemôžu zúčastniť rodinní príslušníci združenia Akčné ženy ani členovia združenia www.akcnezeny.sk. Pravidlá súťaže si prečítate aj tu. 

1. AquaCity Poprad – vstupenka do aquaparku

V horúcom lete vám určite dobre padne návšteva najväčšieho aquaparku na Slovensku. Čaká na vás 350 vodných atrakcií v AQUACITY POPRAD. Vodný svet priamo pod Tatrami. Wellness, Kryoterapie, Termálne Bazény, Tobogány. Relax a zábava v Aquacity Poprad. Nájdete tam až 13 bazénov!

V súťaži môžete vyhrať:

1x vstupenka Family Packet pre 3 osoby (2 dosp, 1 dieťa)
1x vstupenka Family Packet pre 4 osoby (2 dosp, 2 deti)

2. Red bonboniéra a set keksíkov Gam´s

Výhrou je set produktov Gam´s:

RED Delight pralinky z mliečnej čokolády s orechovou náplňou (50%), so zníženou energetickou hodnotou, so sladidlami. Bez prídavku cukru.

Ručne robené keksíky sú určené aj pre milovníkov  pochúťok. Sú 100% prírodné, v zložení sa nenachádzajú žiadne konzervanty.

Set obsahuje:  Gam´s biscuits baby, Gam´s biscuits apple (baby),  Gam´s biscuits apple – cinnamon, Gam´s biscuits coconut – cocoa,  Gam´s biscuits parmesan, Gam´s biscuits sesame – poppy.

3. Balenie kolagénu INCA COLLAGEN v hodnote 49 Eur

Inca Collagen je výživový doplnok, ktorý pozitívne ovplyvňuje bunkovú obnovu, regeneráciu a výživu pleti, pokožky, nechtov a vlasov.

  • 100% rybí kolagén v prášku na pitie
  • Prémiový trojzložkový kolagén (obsahuje kolagén typu I, II, III)
  • V dennej dávke až 3000 miligramov
  • Najlepší pomer kvality a ceny
  • Overený zákazníkmi
Jedno balenie stojí 49,00 eur.

4. 3x balíček produktov Multi-Mam každý v hodnote 56 Eur

Prípravky Multi-Mam sú úplne bezpečné pre matku i dieťa. Sú založené len na prísadách prírodného pôvodu a neobsahujú konzervačné látky. To vám umožní okamžite začať kŕmiť, dokonca aj po aplikácii krému alebo obkladov Multi-Mam.

Každý z balíčkov obsahuje:

  • 1 x Multi-Mam Compresses,
  • 1 x Multi-Mam Lanolin,
  • 1 x Multi-Mam Balm,
  • 1 x Multi-Mam BabyDent

5. Balíček produktov v hodnote 66 eur z YVES Rocher

Už 60 rokov sa YVES ROCHER venuje objavovaniu sveta rastlín a v jeho bezbrehom bohatstve hľadá riešenie každej nedokonalosti, s ktorou sa ženy v snahe byť krásne potýkajú. Príroda je pre nich viac, než zdroj inšpirácie. Objavte svet Yves Rocher, filozofiu a spôsob myslenia. Ponorte sa do sveta rastlinnej kozmetiky.

“100 miliónov vysadených stromov do roku 2020. Taký cieľ sme si spolu s vami dali v rámci iniciatívy Saďme pre planétu. V Yves Rocher sa aktívne snažíme eliminovať dopad výroby našich produktov na životné prostredie. Prinášať kozmetiku šetrnú nielen k pleti, ale i k prírode.

6. Kniha Takto sa to podarí od Janette Šimkovej

Ako veriť svojim schopnostiam a rozvíjať si intuíciu?

Ako nepodliehať úzkosti a negativite, vymotať sa z pocitu starých krívd, nenechať sa rozhodiť tým, čo nedokážeme ovplyvniť?

Kniha skúsenej koučky Janette Šimkovej sa zameriava na témy, ktoré narúšajú našu duševnú pohodu, a ponúka osvedčené riešenia, ako dostať veci pod kontrolu.

7. Balíček produktov Avita

Lipozomálna novinka – doprajte svojmu telu najčistejší zdroj energie, imunity a zdravia. Doplnky výživy AVITA sú vytvorené prírodou a overené vedou.

Trio bojovníkov vitamín C, D3 a zinok proti únave. Prečo? V týchto dňoch sme unavení. Nielen unavení z pandémie koronavírusu, ale aj z jarnej únavy. Je to štandardné vyčerpanie z nedostatku slnka, pohybu na čerstvom vzduchu a absencie vitamínov. Imunitný systém je po nervovom druhý najzložitejší systém v našom tele. Slovo imunita znamená schopnosť nášho organizmu odolávať choroboplodnému vplyvu rôznych mikroorganizmov či cudzorodých látok.

Balíček obsahuje trojicu produktov:
– LIPOZOMALNY KOLAGÉN 1ks
– ASHWAGANDA 1ks – extrakt z koreňa ženšenu
– LIPOZOMALNA KOMBINACIA – vitamíny C+D3+Zinok 1ks

8. Mesačné balenie plienok a vlhčených obrúskov zo zo 100% bavlny od BabyBaby Soft

Vedeli ste, že vaša bábätko potrebuje plienky v priemere až 900 dní?

Počas týchto dní potrebujete riešiť dôležitejšie otázky ako to, či je jeho plienka dostatočne bezpečná, pohodlná a suchá.

Pri výrobe produktov BabyBaby Soft sa používajú len tie najkvalitnejšie certifikované materiály bez obsahu chlóru, parfumov či latexu. Aj vďaka tomu sú dokonale pohodlné, hypoalergénne a poskytujú až 12 hodinovú ochranu.

 

9. Balíček z POWERLOGY

Powerlogy založil Dušan Plichta s víziou priniesť na Slovensko a do Českej republiky nástroje a produkty biohackingu na posilnenie zdravia a podporu energie tela a mysle. Definícia biohackingu vychádza zo systémového prístupu a prevzatia kontroly nad vlastnou energiouvýkonom a zdravím. V Powerlogy držia princípov modernej vedy a biohackingu, pričom im ide o odhaľovanie tých najefektívnejších 20% stimulov našej životosprávy, ktoré nám prinesú minimálne 80% želaných výsledkov. Cieľom nie je kvantita, ale kvalita.

V súťaži môžete vyhrať 2x balicek – nougat bio 330g + 250 g organic coffee.

Powerlogy BIO Nougat Cream 330 g

Chrumkavý BIO orieškový nugát – chrumkavý a čerstvý lieskovoorieškový krém v BIO kvalite s pravým kakaom. Neobsahuje lepok, mlieko, palmový olej ani umelé konzervanty. Vyrobené na Slovensku.

Powerlogy Organic Coffee 250 g

BIO zrnková espresso káva – zmes BIO kávovníkových zŕn 100 % arabiky z Etiópie, Kolumbie a Peru. Šetrné praženie na stupeň médium s laboratórnymi testami čistoty zloženia.

10. Darčekové balenie miešaných vínnych nápojov Just Be

Just Be sú ideálnym spoločníkom na leto. Exkluzívne miešané vínne nápoje ponúkajú širokú škálu chutí. Vďaka originálnej fľaši z ľahkého hliníka si ich ľahko vezmete so sebou aj do kabelky a nemusíte sa báť rozbitia.

Aromatizované vínne miešaný nápoje Just Be obsahuje šumivé víno, ovocie, a mätu. Nenájdete v nich žiadne umelé ochucovadlá, alebo zvýrazňovače chutí a obsah alkoholu je veľmi príjemných 5,4% – 5,6%.

 

Pravidlá súťaže na Facebooku:

Súťaže sa môže zúčastniť každý, okrem organizátora tejto súťaže vrátane jeho blízkych osôb podľa § 116 Občianskeho zákonníka.
Súťažiaci svojou účasťou súhlasí s tým, že spoločnosť Facebook voči nemu nemá žiadne záväzky.
Facebook sa na súťaži nijako nepodieľa, nesponzoruje ju, neschválil ju, neadministruje ju a ani s ňou nie je akokoľvek spojený.

 

Zanechaj nám svoj komentár