Začnite písať

AKČNÉ TIPY INŠPIRÁCIE PR ČLÁNKY RODIČOVSTVO SPOLOČENSKÉ HRY

Vyčleniť si čas pre deti je dôležité, upozorňujú slovenské influencerky

influencerky

V návale rôznych povinností sa často zabúdame zastaviť a venovať pozornosť tým najdôležitejším malým bytostiam, našim deťom. Čas nám však pomaly ale isto uteká medzi prstami a naše deti rastú ako z vody. Nehovoriac o tom, že spoločne strávený čas detí a rodičov zohráva v živote detí veľkú úlohu –  buduje a podporuje rodinné zázemie a učí ich zvládať stres, riešiť konflikty či dôverovať ľuďom.

Značka F&F sa pri príležitosti uvedenia novej detskej kolekcie spojila so známymi slovenskými influencerkami, ktoré sa so svojimi fanúšikmi podelili o tipy, ako sa jednoducho zabaviť so svojimi ratolesťami. Nechýbalo ani pohodlné detské oblečenie vyrobené zo 100 % organickej bavlny, ktoré spríjemnilo spoločné chvíle ešte viac.

Minidiamond blog

Slovenská blogerka Silvia Škultéty, ktorá svoj Instagram pravidelne zásobuje rôznymi praktickými tipmi z prostredia svojej domácnosti, si zaspomínala na svoje detstvo a pre dcérku Natálku pripravila zábavný program v exteriéri.

Aktivity na vyplnenie času doma s deťmi som s mojimi fanúšikmi zdieľala aj predtým, no veľmi sa teším, že sa konečne môžeme presunúť aj von.“

V rámci vonkajších aktivít odporúča najmä zábavné skákanie vo vreci, hru na slepú babu, skákanie cez gumu či zbieranie pokladov z prírody.

Barbora Krajčírová

Do detstva sa vrátila aj známa moderátorka Barbora Krajčírová, ktorá si naplno vychutnáva materskú dovolenku so synčekom Kristiánom. Ak by mala vybrať jednu hru z detstva, ktorú by chcela naučiť svoje deti, bolo by to práve Človeče nehnevaj sa. Prečo tento výber?

Hra Človeče nehnevaj sa je super hra, ktorá učí deti prehrávať. My sme ju pred pár rokmi pri Amii zvolili a prvé kolá boli peklo. Plač, smútok a nechápavosť, prečo keď už skoro vyhrala, je opäť na začiatku. Každou ďalšou hrou sme sa však prehrou učili lepšie zvládať emócie.“ 

Momentálne sú však figúrky silným magnetom najmä pre malého Kristiána a keďže netreba nič riskovať, preferujú kartové hry. „Kent, Faraón, to všetko sme hrávali so sestrami dookola, a tieto hry sú pre mňa veľkým návratom do detstva,“ dodáva.

Miriam Kalisová

Mamina Miriam Kalisová má vo vzťahu k deťom jasno. Deti sú podľa nej dôležitou súčasťou našich životov. Nemali by sme ich odkladať, práve naopak, mali by sme sa im venovať a rovnako tak nájsť v sebe aj kus dieťaťa a užívať si život s nimi bez ohľadu na to, čo sa deje vonku. Bez ohľadu na to, že sa napríklad nestíha upratovať. Mnoho rodičov zažívalo počas pandémie COVID-19 zložitú situáciu, kedy museli skĺbiť starostlivosť o dieťa spolu s pracovnými povinnosťami. Miriam nebola výnimkou. Malá Mia sa však pomaly vrátila do školy a mamine už teraz začínajú chýbať spoločné chvíle.

Zažili sme kopu srandy a zžili sme sa so sebou. My stále niečo vymýšľame a tvoríme. Aj keď bolo veľa dní, kedy som pracovne mlela z posledného, pandémia našej malej rodinke určite viac dala, ako vzala.

Spoločné chvíle si spestrili maľovaním, ktoré zohráva významnú úlohu v psychickom i fyzickom vývoji detí.

Chráňte planétu pre novú generáciu ekologických šampiónov

Práve na jar, keď vieme deťom ukázať krásu zobúdzajúcej sa prírody, im môžeme najjednoduchšie vysvetliť zmysel udržateľnejšieho spôsobu života. Zmeňte svet k lepšiemu už teraz a zároveň inšpirujte novú generáciu ekologických šampiónov. Značka F&F prichádza v rámci detskej kolekcie aj s ďalšou cenovo dostupnou líniou oblečenia pre deti, vyrobeného aj zo 100 % organickej bavlny. V špeciálnej organickej kolekcii nájdete módne kúsky za výhodné ceny. Ochrana životného prostredia vás tak nebude stáť nič navyše.
Viac informácií nájdete na stránke www.tesco.sk/ff/.

 

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár