Začnite písať

PR ČLÁNKY

Pre všetky milovníčky elegantných kabeliek dobrá správa! Na svoje si však prídu i ženy, ktoré majú športového ducha a milujú praktické a štýlové ruksaky

kabelka

Kabelky sú srdcovou záležitosťou každej modernej ženy. Veď ich milovali už naše mamy aj staré mamy. Hoci vtedy móda diktovala kabelkám iný vzhľad, prevedenie, tvar. Kabelky boli jednoducho stále moderné a vnímané ako elegantný módny doplnok. Možno povedať, že dámske kabelky vždy mali svoje miesto vo svete módy. Azda ani nezažili obdobie, kedy by upadli do zabudnutia.

Čo sa týka nás žien, rozhodne sme kabelky nikdy nepodceňovali. Práve naopak – vždy sme k nim mali priam citový vzťah a starostlivo sme si ich vyberali. V súčasnosti by sme mohli povedať, že podobný vzťah sme si vytvorili aj k ďalšiemu obľúbenému doplnku, ktorým je štýlový ruksak.

Skvelý spoločník do školy, na výlet či na turistiku

Hoci ruksaky nie sú novinkou tohto storočia a už malé deti rozumejú pojmu ruksak či batoh, predsa možno povedať, že ruksaky voľakedy a dnes sú neporovnateľné. Svojho času plnili ruksaky skôr praktický účel a neriešili sme ich vzhľad, podstatné bolo, aby sme si do nich vložili všetko potrebné a hlavne sme ich používali na rodinné výlety či na turistiku.

Dnes tento módny doplnok vlastníme všetci. Minimálne v každej rodine nájdeme jeden ruksak a možno aj viac. Štýlové ruksaky sprevádzajú naše deti do školy, niektorí ich nosíme do práce, a určite si ruksaky berieme so sebou na rodinný výlet alebo aj na nákupy.

Súčasná doba veľmi praje elegantným dizajnovým moderným ruksakom, ktoré zaujmú malých i veľkých na prvý pohľad. Samozrejme, každý z nás má iné požiadavky a nároky na tohto praktického pomocníka, podľa toho, čo v ruksaku chceme nosiť, čo všetko potrebujeme mať so sebou. A od toho závisí výber veľkosti, tvar a v neposlednom rade aj počet vreciek či priehradiek.

Kabelky na každú príležitosť

Môžeme uprednostňovať elegantný štýl alebo byť skôr ženy športovejšieho typu, nič nemení na tom, že každá z nás potrebuje mať dennodenne so sebou svoju obľúbenú a vernú spoločníčku – kabelku.

Našťastie, žijeme v dobe, keď je móda veľmi naklonená štýlovým dámskym kabelkám a my skôr máme dilemu, ktorú si vybrať z veľkého množstva a ponúk obchodníkov s kabelkami. V prvom rade náš výber ovplyvňuje príležitosť, na ktorú dámsku kabelku budeme potrebovať. Od toho sa potom odvíja výber veľkosti kabelky, farebné prevedenie, tvar, možno aj materiál a módny štýl. Inú kabelku si totiž vezmeme do práce a inú napríklad na vernisáž. Po inej zasa siahneme, keď pôjdeme na kávu s priateľkami alebo na rande, aby sme zapôsobili na svojho priateľa či partnera.

Milé slečny, ženy, nech si už vyberiete akúkoľvek kabelku, nezabúdajte, že dávno už neplatí pravidlo, že kabelka musí nutne ladiť s vaším oblečením. Nebojte sa experimentovať aj s hravými farbami, rozmanitými motívmi, tvarmi, veľkosťami dámskych kabeliek. Môžete pokojne popustiť uzdu svojej fantázii. Trocha extravagantnosti pri výbere kabelky nemusí byť vôbec na škodu, čo poviete?

Zdroj obrázku: Sun Shock / Shutterstock.com

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár