Začnite písať

ROZHOVORY

Malé seriálové hviezdičky. Akčná mama nám prezradila, ako vyzeralo natáčanie s novorodencom

delukse
Malé deti vo filmoch takmer každého rozcítia. Ako však sa tam ale dostanú? Musia prejsť castingom? A ako vyzerá natáčanie s novorodencom? Vyspovedali sme akčnú mamu Adrianu, ktorej detičky ste mohli vidieť v známych seriáloch Som mama a Delukse.

Prezraďte nám, ako ste sa dostali k ponuke, aby vaše bábätko malo úlohu v seriáli? Prebiehal nejaký casting?

Nie, neprebehol. Bola to úplná náhoda. Písala mi kamarátka, ktorá má synčeka a s mojou dcérkou hrali spolu v seriáli Som mama. Ona videla niekde na Facebooku, že hľadajú novorodenca na komparz, tak im písala, lebo vedela, že som už doma z pôrodnice a ja som sa im na základe toho ozvala. ?

Aké bolo natáčanie? Prispôsoboval sa štáb najmladšiemu hercovi, alebo to bolo naopak?

Natáčanie bolo super a rýchle. ? Keďže to bol október, a práve začala druhá vlna corony, tak prišiel štáb k nám, teda len kameraman a režisér, ktorí boli veľmi milí a ústretoví. Trvalo to celé naozaj asi len pol hodinu, keďže synček celý čas spinkal a spolupracoval.

Koľko mal Janko vtedy mesiacov?

Janko mal vtedy 11 dní a bol naozaj ešte malinký. Dokonca aj režisér, keď ho zbadal, tak sa aj potešil, lebo sa im tam úplne hodil. ? Dnes už má Janko 8 mesiacov.

Zažili ste aj nejaký vtipný moment?

Vtipné bolo, keď som malého natierala detským olejčekom, aby to vyzeralo reálne. ?
Ale bol tam naozaj krásny moment, keď ho natáčali a on sa práve začal usmievať, ako to bolo aj v TV. To sme sa skoro všetci roztopili. ?

Aj Jankova sestrička už mala možnosť okúsiť herectvo. V akom seriáli si zahrala?

Áno, dcérka si zahrala v seriáli Som mama. Najprv hrala ako náhradníčka jednu z dvojičiek Kristíny Tormovej, a potom hrala dcérku Chloe Michaeli Čobejovej a Adyho Hajdu. Toto bola tiež veľká náhoda. Terezka tam bola len ako náhradníčka v prípade, že dieťa, ktoré vybrali, nebude spolupracovať, tak ho Terezka nahradí, a tak aj bolo. Terezka bola super, tak sme s nimi natočili pár ďalších záberov, dokonca som sa tam objavila aj ja, ako jej opatrovateľka, na pár sekúnd. ?

Pokiaľ by sa opäť vyskytla možnosť, že by si deti mohli niekde zahrať, využili by ste ju?

Určite áno. Keď sme natáčali s dcérkou, tak sme spoznali veľa skvelých ľudí, a doteraz na to rada spomínam. Bolo to naozaj super zažiť niečo takéto, čiže neváhala by som, ak by sa niečo vyskytlo. Samozrejme, len ak by moje deti spolupracovali, čo býva niekedy veľký faktor na to, aby dieťa do takého projektu zobrali. ?
Zdroj foto: archív A. G. Javorkovej
Tagy

Zanechaj nám svoj komentár