Začnite písať

PR ČLÁNKY

Do exteriéru a letného počasia: Hračky, ktoré toto leto doslova letia

hračky

S hrôzou očakávané letné prázdniny sa pomaly blížia a vám to zrejme po tých lockdownových, akokoľvek svoje deti milujete, príliš veľa radosti nespôsobuje. A určite k tomu neprispieva ani fakt, že vyplnenie dvojmesačného voľna dovolenkou v exotickom rezorte je rovnako obmedzené. Veľmi jednoducho to môžete vyriešiť s hračkami, ktoré toto leto doslova letia.

Dnes vzácna a dôležitá elektromobilita sa neuplatňuje len v automobilovom priemysle a výrobe bicyklov či kolobežiek. Jej výhody oceníte aj pri výbere moderných hračiek, ktoré deti na dlhý čas dobre zabavia. A v článku nižšie sa o tom môžete presvedčiť.

Vrtuľníky na diaľkové ovládanie

Pokiaľ sa rozhodujete pre výber vhodnej hračky na leto, mali by ste myslieť na to, aby sa dala používať aj v exteriéri. Znamená to uprednostniť modely s vyššou odolnosťou materiálov proti slnku, vode a pádu.

Zároveň je asi pri každej jednej hračke dôležité, aby vedela deti dobre a dlho zabaviť. Moderný vrtuľník na diaľkové ovládanie to určite zvládne bez najmenších problémov.

Zvláštnosťou týchto moderných hračiek je, že ich môžu deti ovládať aj pomocou zariadení založených na operačných systémoch IOS alebo Android stiahnutím špeciálnej aplikácie, samozrejme, závisí vždy od modelu, ktorý sa vyberie. Tie najlepšie vrtuľníky na diaľkové ovládanie dokonca prijímajú riadiaci signál cez vysielač pripevnený k zariadeniu.

Let rôznymi smermi, svetelné efekty, dlhá doba letu bez potreby neustáleho nabíjania a dokonalé dizajnové prevedenie prinesú deťom ten najlepší pôžitok z hry s touto hračkou.

Vrtuľník je vyrobený z odolného a vysoko kvalitného plastu a kovu, ako aj bezpečných materiálov pre zdravie detí. Samozrejme, treba zvážiť vek dieťaťa a priestor, ktorý na púšťanie vrtuľníka v blízkosti domu alebo bytu máte.

Elektrické štvorkolky

Vaše dieťa sa po celý rok správalo dobre a vy ste sa rozhodli splniť mu jeho dávny sen a dať mu na narodeniny vlastné vozidlo?

Kolobežky a bicykle už deti nezaujímajú natoľko ako čoraz obľúbenejšie elektrické štvorkolky. Vlastné „auto“ podobné tým pre dospelých, je naozaj vynikajúca hračka pre deti od určitého veku.

Vyrobené z vysoko kvalitného a odolného plastu v kombinácií s kovovým rámom, aby nebolo „vozidlo“ na vládanie pre malé deti ťažké a zároveň spĺňalo všetky bezpečnostné normy.

Tieto vozidlá odolávajú hmotnosti až sto kilogramov (v závislosti od modelu, ktorých je samozrejme viac) a sú k dispozícii s výkonnou batériou a dôležitou brzdovou sústavou.  Určite vás poteší aj:

  • výkonný motor;
  • dobrý úchop;
  • pohodlné sedadlo;
  • pevná konštrukcia;
  • tlmiče nárazov;
  • alarm s diaľkovým štartom a zastavením (nie je nainštalovaný u všetkých modelov);
  • žiariace svetlomety;
  • malá veľkosť;
  • ľahká údržba.

Takáto hračka bude na prázdniny dobrým zdrojom adrenalínu, rýchlosti a vynikajúcim terénnym vozidlom. Pre deti aj dospelých prinesie cestovanie v teréne na čerstvom vzduchu v tomto detskom mini vozidle podporu živosti a úžitku.

Uvidíte, že s týmito hračkami určite zabodujete.

Zdroj obrázka: OlgaGi/Shutterstock.com

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár