Začnite písať

AKČNÉ TIPY PR ČLÁNKY TEHOTENSTVO ZDRAVIE

Bezproblémové dojčenie NIE JE samozrejmosť. Naučte sa, AKO na to

dojčenie

Začiatky rodičovstva a predovšetkým materstva môžu byť náročné. Zrazu sme v pozícii, ktorá je nám taká prirodzená a pritom úplne cudzia. Krok po krôčiku si vytvárame režim, zžívamé sa s tým malým človiečikom a učíme sa, ako dopriať jemu aj sebe tú najkvalitnejšiu starostlivosť. Spoločnosť Medela sa už celých 60 rokov snaží podporiť matky v schopnosti dojčiť nie za cenu dosiahnutia maximálneho zisku, ale kvalitnými produktmi spríjemniť ženám dobu raného materstva. Veľmi špecifické je zameranie firmy na skupinu matiek detí predčasne narodených. V tomto smere je firma špičkou na trhu.

Ako vznikla spoločnosť Medela a čo je jej hlavným posolstvom a filozofiou?

Z malej rodinnej firmy založenej v roku 1961 vyrástla dnešná akciová spoločnosť Medela AG s celosvetovou pôsobnosťou. Po dlhých 60 rokov sa nezmenilo jej pôvodné zameranie na výskum, vývoj a výrobu zdravotníckych odsávacích systémov vrátane programu zameraného na výskum materského mlieka a na základe jeho výsledkov na výrobu pomôcok k podpore laktácie a dojčenia určených pre profesionálov i dojčiace matky. Hlavným cieľom a zároveň filozofiou firmy je využiť potenciál svojich zamestnancov k nepretržitému zlepšovaniu technickej úrovne produktov s využitím nových technologických postupov. Preto sú produkty firmy vždy unikátne.

Čo všetko spoločnosť ponúka a na koho sa zameriava?

V sekcii zameranej na podporu laktácie a dojčenia ponúka Medela AG výrobky pre špecifickú skupinu zákazníkov – tehotné ženy a matky po pôrode a tiež pre profesionálov, ktorí sa o ne starajú v čase tehotenstva a najmä v popôrodnom období. Škála produktov nie je príliš široká, ale práve preto sa veľmi cielene zameriava na podporu fyziológie laktácie a dojčenia. V prípade, že je potrebné riešiť problémy spojené s poruchami tvorby materského mlieka alebo s popôrodnými problémami novorodenca, je na výber niekoľko veľmi špecifických pomôcok pre kŕmenie detí, ktoré nie sú schopné samy sať materské mlieko.

V čom je iná od ďalších značiek a aké sú podľa vás jej prednosti?

Originalita produktov firmy Medela AG je daná ich sofistikovanosťou, poctivým dlhodobým výskumom, spoluprácou s renomovanými vedeckými pracoviskami na svetových univerzitách, s významnými predstaviteľmi z radov lekárskych odborníkov v oblasti svetovej neonatológie a pediatrie, gastroenterológie, imunológie, neurológie, psychológie. Firma komunikuje problematiku podpory laktácie a dojčenia na úrovni WHO a UNICEF, takisto spolupracuje s laktačnými ligami v jednotlivých štátoch. Medela AG spája odborníkov na svetových kongresoch venovaných materskému mlieku a dojčeniu.

Firma sa snaží podporiť matky v schopnosti dojčiť nie za cenu dosiahnutia maximálneho zisku, ale kvalitnými produktmi spríjemniť ženám dobu raného materstva. Veľmi špecifické je zameranie firmy na skupinu matiek detí predčasne narodených. V tomto smere je firma špičkou na trhu. O kvalite firmy hovorí aj kvalitný servis.

Po čom z vašej ponuky je najväčší dopyt a prečo je to podľa vás tak?

Po všetkom, čo žene prináša komfort či už pred pôrodom alebo po pôrode: po kvalitnej starostlivosti o bradavky, o prsia ako také, jemné a zároveň efektívne odsávanie a nakŕmenie dieťaťa.

Ide najmä o lanolínovú masť Purelan, hydrogélové vankúšiky, kvalitné podprsenky, dvojfázové odsávačky s iniciačnou technológiou a špeciálna fľaška pre dojčené deti. Všetky tieto produkty nájdete na TEJTO STRÁNKE.

Purelan_37g 

V rámci Testovania si budú môcť ženy zadarmo vyskúšať lanolínovú masť pre dojčiace maminy. Prečo ste vybrali práve tento produkt?

Purelan predstavuje dlhodobo overenú kvalitu v starostlivosti o bradavky ako z pohľadu matiek, tak aj zo strany profesionálov o ne starajúcich.

V čom je tento výrobok podľa vás jedinečný a prelomový?

Purelan je vyrobený na báze čistého ovčieho lanolínu. Je jednozložkový, 100% prírodný, dermatologicky testovaný, hypoalergénny a vhodný pre veľmi citlivú pokožku i sliznice ako matky, tak aj novorodenca. Lanolín hlboko hydratuje a tým zvláčňuje tkanivo bradavky a dvorca. Zároveň nespôsobuje mokvanie bradavky v čase dojčenia.

Pre koho je určený a s čím dokáže pomôcť?

Primárne je určený pre tehotné ženy a najmä pre dojčiace matky. V tehotenstve poskytuje úľavu od precitlivenosti bradavky, jej dráždenie až svrbenie. V ranom popôrodnom období pomáha vytvárať ochrannú vrstvu a tým zmierňuje bolestivosť bradaviek. Veľmi účinne sa podieľa na hojení povrchových epiteliálnych vrstiev na bradavke i dvorci. Chráni bradavku pred pôsobením nadmernej vlhkosti a pred rozmokvaním. Bradavky ošetrené Purelanom sú zároveň pevné, dobre sa formujú a novorodenec sa tak môže k bradavke lepšie prisať.

Čo z vašej ponuky by jednoznačne nemalo chýbať v ponuke každej Akčnej mamy a prečo?

V čase pred pôrodom je to jednoznačne Purelan, kvalitné podprsenky pre tehotné ženy, eventuálne brušný pás a v prípade plochých bradaviek formovač. V popôrodnom období je vhodné doplniť starostlivosť o bradavky o hydrogélové vankúšiky. Citlivá žena ocení chrániče bradaviek a vysoko kvalitné vložky do podprsenky. Dobre pripravená žena ide do pôrodnice aj s informáciami o možnostiach podpory tvorby materského mlieka cestou odsávania. Vie, aké sú možnosti vybavenia profesionálnymi pomôckami ponúkané v pôrodnici, ktorú si pre pôrod vybrala. A má prehľad o portfóliu odsávačiek, ktoré by v prípade riešenia problémov mohla použiť.

Tak čo, máme tu nejaké maminy, ktoré by si rady tento špičkový produkt odskúšali na vlastnej koži? Napíšte nám komentár!

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár