Začnite písať

AKČNÉ TIPY TESTOVANIE ZDRAVIE

Poďte so svojimi drobcami otestovať detské sonické kefky

Trápite sa každý deň s umývaním zúbkov vašich najmenších? Už sa viac nemusíte. Zapojte sa do testovania profesionálnej sonickej kefky pre deti a spravte z umývania zubov zábavnú hru.

Hľadáme 50 mamičiek, ktoré so svojimi detičkami otestujú sonickú kefku Bob a Bobek značky Profimed v hodnote 19,80€ ÚPLNE ZADARMO. Stačí, ak vyplníte TENTO DOTAZNÍK a o pár dní môžete očakávať balíček.

Čo presne sa testuje? Ľahká a ergonomická sonická zubná kefka Bob a Bobek Baby pre najmenších. Vlákna vyvíjajú 17 000 pohybov za minútu, čo poskytuje jemnú a účinnú starostlivosť o zuby a ďasná.

Kompletný popis kefky nájdete v TOMTO ČLÁNKU.

Koho presne hľadáme?

  • mamičky s deťmi od 0-5 rokov, ktoré chcú vyskúšať pokrokovú sonickú kefku a radi nám dajú spätnú väzbu vo forme recenzie, fotky či videa

 Jediné, čo musíte spraviť, je vyplniť dotazník PRED a PO testovaní, dať nám dôkladnú spätnú väzbu a šíriť aktívne na svojej sociálnej sieti, že testujete produkt s Akčnými ženami. Je pre nás dôležité, aby ste nám v dotazníku napísali, ako ste boli s týmito produktami spokojné. Zároveň vás poprosíme o napísanie recenzie priamo na WEB klienta.  Rovnako nás poteší aj váš komentár – prečo by ste chceli s nami testovať, priamo pod týmto článkom.

(UPOZORNENIE: Ak nevyplníte dotazník po ukončení testovania, do budúcna už nebudete môcť byť zaradené do ďalšej testovačky.)

Tak čo, tešíte sa na toto testovanie? Dajte nám vedieť v komentároch.

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár