Začnite písať

Uncategorized

Nenechajte si ujsť posledný Burzoblšák tejto sezóny

burzoblšák

Originálne lokálne produkty, veci z druhej ruky či utužovanie komunity. To všetko je neoddeliteľnou súčasťou obľúbeného komunitného podujatia Ružinovčanov. A my dobre vieme, že Bratislavčania podobné podujatia, najlepšie pod holým nebom, doslova milujú!

Keďže dlhé mesiace sa Burzoblšák nemohol zorganizovať, organizátori nahradili vynechané Burzoblšáky počas uplynulého roka. Príjemný čas strávený na tomto komunitnom podujatí však všetkým predajkyniam, predajcom a nakupujúcim vynahradili hneď dvoma letnými podujatiami. A druhé už nezadržateľne klope na dvere.

Všetko pod jednou strechou

Oblečenie, rôzne úžitkové predmety, streetfood občerstvenie i príjemné charitatívne podujatie v jednom. Už túto sobotu 31.7. máme pred sebou jedinečnú udalosť tohto leta. Uskutoční sa totiž posledný Burzoblšák sezóny 2020/2021.My si ho rozhodne nenecháme ujsť. A čo vy?

Komunita pre každého

Tento pravidelný event pre širokú komunitu ľudí.Je rajom pre všetkých stylingu chtivých fashion blogerov, fanúšikov secondhand módy, pôžitkárov kvalitnej domácej stravy i unavených rodičov, o ktorých detičky sa postará profesionálna eventová agentúra. Burzoblšák je skrátka miestom stretávania sa priateľov, známych a miestnych obyvateľov v Ružinove i jeho okolí. Burzoblšáku je nielen o blšom trhu, no najmä o jeho príjemnej atmosfére.

V štýle hesla: Reuse, refuse, recycle

Hlavým cieľom Burzoblšáku je recyklácia a znovuvyužitie starého a nepoužívaného oblečenia. Ale aj nákup unikátnej lokálnej tvorby, akú len tak nezoženiete. Môžete tu natrafiť na svoj originálny poklad, aký v bežnom obchode určite nenájdete. Čo všetko Burzoblšák ponúka? Oblečenie, handmade výrobky, doplnky, prírodnú kozmetiku, knihy, CD, staré platne, dekorácie a mnohé ďalšie.

Doprajete nielen sebe

Podujatie nie je organizované len pre vlastné blaho. Má aj dôležitejšie poslanie, ktorým je jeho charitatívna činnosť. Prebytočné oblečenie môžu predávajúci venovať detským domovomdomovom pre ľudí v núdzi. Ďalšou formou podpory je finančná zbierka z produktov z logom Burzoblšáku s cieľom pomôcť zvieratám v útulkoch.

Každý si nájde to svoje

Chodíte na Burzoblšák kvôli móde, jedinečnosti alebo pre jeho povestné delikatesy? Ak ste si vybrali to posledné, vedzte, že na ani na tomto Burzoblšáku nebudú chýbať domáce koláče, slané pochutiny, limonády či vynikajúca káva. Ba čo viac, organizátori už po niekoľkýkrát ponúkajú aj čerstvé ovocie a zeleninu. Dámy rozhodne poteší aj vôňa čerstvo natrhaných kvetov.

A čo vaše detičky? Aj pre tie je tu predsa vaša komunita. Myslíme, že tvorivé dielne a maľovanie na tvár v prostredí detskej eventovej agentúry Artlandia ich po celý čas bez problémov zabaví. Vy si tak môžete užívať vzácne chvíle oddychu a pokojnej socializačnej atmosféry. Program pre deti je zabezpečený z finančnej podpory Mestskej časti Ružinov.

 

Tešíme sa na vás v priestoroch ZŠ Pavla Marcelyho v Bratislave na Drieňovej ulici v Ružinove už túto sobotu 31.7.2021!

Foto: Ondrej Irša

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár