Začnite písať

PR ČLÁNKY

Plynové platne MORA s novým dizajnom ponúknu väčší komfort v kuchyni a viac miesta na varenie

mora

MORA prichádza s inovovaným dizajnom vstavaných plynových varných platní. Vďaka novému usporiadaniu ponúknu až o 20 % väčší priestor na komfortné varenie. Robustné a stabilné dvojdielne liatinové mriežky, známe z profesionálnych prevádzok, zaistia bezpečné posúvanie riadu. Dizajnovo prepracovaná novinka prináša výber z viacerých variantov elegantných povrchov vrátane mimoriadne atraktívneho čierneho a bieleho tvrdeného skla s bezrámčekovou úpravou a zaobleným zakončením, ktoré umožňujú jednoduchú údržbu.

Komfortnejšie varenie

Nové varné platne MORA majú nové usporiadanie. Ergonomické ovládacie gombíky s integrovaným zapaľovaním sa nachádzajú pred platničkou s malým horákom, kam sa väčšinou umiestňujú menšie alebo stredne veľké nádoby. Zvyšnú varnú plochu je preto možné využiť až celkom po okraj, a získať tak až o 20 % väčší priestor na varenie. Nebudete mať teda problém umiestniť vzadu vedľa seba aj dva väčšie hrnce. Na veľký trojkorunkový horák s výkonom 3 kW, umiestnený vpredu na ľavej strane, sa pohodlne zmestí napríklad aj veľký zavárací hrniec alebo veľká panvica. Malý horák umiestnený vedľa potom využijete na šetrné rozpúšťanie alebo dlhý pomalý var – napríklad ryže alebo guľáša.

K pohodlnému vareniu prispieva aj skutočne robustná dvojdielna liatinová mriežka z odolného materiálu, akú môžete vidieť aj v profesionálnych kuchyniach. „Okrem toho, že dodáva platni na príťažlivej estetike, je aj veľmi praktická. Môžete totiž bezpečne hýbať s hrncami po varnej platni, napríklad keď potrebujete nádobu rýchlo odstaviť z plameňabez toho, aby sa prevrhla a obsah vylial. Užitočné je aj to, že sa mriežky dobre čistia a dajú sa jednoducho umyť aj v umývačke riadu,“ hovorí Jana Neuszerová, odborníčka značky MORA.

Viac estetických možností

Zvoľte si povrch, ktorý vám najlepšie vyhovuje – klasiku v podobe nerezovej ocele alebo dokonale pohodlné tvrdené sklo, ktoré sa veľmi ľahko čistí. Môžete ho mať v elegantnej čiernej, ale aj neobvyklej, avšak žiadanej bielej farbe. Nové plynové platne na tvrdenom skle majú vyhotovenie bez rámčekov a ich okraj je elegantne zaoblený – aj to prispieva k jednoduchšej údržbe a čisteniu platne.

Bezpečnosť

Horáky sú vybavené bezpečnostnými poistkami StopGas, ktoré eliminujú samovoľné vypnutie a prípadný únik plynu. „Pri náhodnom zhasnutí plameňa horáka, napríklad pri pretečení obsahu hrnca alebo prievane, poistka automaticky uzavrie prívod plynu a zaručí vám tak pri varení maximálnu bezpečnosť. Kvalitné viečka horákov s odolným smaltovaným povrchom sa ľahko čistia – môžete ich dať aj do umývačky riadu,“ uzatvára Jana Neuszerová.

Tip: Novinka – MORA VDP 645 GW7

Plynová varná platňa MORA VDP 645 GW7 na bielom tvrdenom skle ponúkne vďaka novému usporiadaniu až o 20 % väčší priestor na komfortné varenie. Platňa má štyri plynové horáky s integrovaným zapaľovaním s poistkami STOP GAS, ktoré automaticky zastavia prívod plynu pri náhodnom zhasnutí plameňa horáka, aby ste boli vždy v bezpečí. Horáky sú kryté robustnou dvojdielnou liatinovou mriežkou, ktorá umožňuje pohodlné posúvanie riadu vo všetkých smeroch. Platňa, mriežka aj krytky horákov sa pohodlne a jednoducho čistia. Novinka stojí 229 EUR.

MORA PLNÁ ŽIVOTA – www.mora.sk

MORA a príjemné chvíle s rodinou patria k sebe už takmer dvesto rokov. A pretože dobré jedlo a pečenie nemôžu vo väčšine rodín chýbať, prichádza MORA s celoročnou akciou, v ktorej zákazníci získajú pri nákupe akejkoľvek vstavanej rúry MORA 10 balení múky zadarmo až domov. A k súprave vstavaných spotrebičov limitovanú kolekciu kvalitného nerezového riadu v hodnote 199 EUR zadarmo.

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár