Začnite písať

PR ČLÁNKY

Vytvorte si atmosféru kina u seba doma

Nechajte emócie naplno prepuknúť a premeňte svoju obývačku na futbalový štadión! O zážitok sa spoľahlivo postarajú špičkové laserové TV Hisense oficiálneho sponzora EURO 2020. Vďaka dokonalým technológiám sa tak pohovka v obývačke s tou správnou televíziou jednoducho premení na VIP box a vy sami sa ocitnete uprostred futbalových drám.

Milujete futbal, alebo si chcete dopriať filmový zážitok ako v kine? Aj z pohodlia svojho domova môžete s priateľmi prežiť naplno všetky hviezdne okamžiky, zvraty a drámy. Stačí sa pohodlne usadiť k novému veľkému televízoru s projekčnou technológiou budúcnosti a skvelým zvukom, otvoriť fľaše dobre vychladeného penivého moku – a predstavenie môže začať!

Špičkový obraz a zvuk

Ak chcete to najlepšie, zvoľte laserovú TV Hisense. Nielenže ponúkne špičkový obraz a zvuk, ale môžete sa posadiť naozaj blízko – oveľa bližšie než ku klasickému LCD televízoru. A stará známa pravda hovorí, že keď sme pri obrazovke bližšie, môžeme si všetky akcie vychutnať oveľa lepšie. Vybrať si môžete napríklad laserovú TV Hisense 100 L5F s obrovským 100-palcovým zobrazovacím panelom, alebo čerstvú novinku Hisense HE88L5V, čo je prvá sonická laserová TV na svete so zvukom vychádzajúcim priamo z 88-palcovej obrazovky.

Laserová TV Hisense 100 L5F s uhlopriečkou viac ako dva a pol metra (100 palcov) využíva futuristickú projekčnú technológiu s unikátnym laserovým svietením i celý rad pokročilých riešení. Ponúka nielen dokonalý obraz vo vysokom 4K Ultra HD rozlíšení s realistickým vykreslením pestrej palety farieb, ale aj priestorové ozvučenie Dolby Atmos. Ľahko zabudnete, že nie ste na štadióne alebo v kine. Dokonalej ilúzii podľahnete aj vtedy, keď budete vďaka inteligentným funkciám a rýchlemu operačnému systému VIDAA U4 sledovať streamované športové prenosy alebo napríklad hrať streamované konkurenčné hry – pohyb bude taký rýchly a plynulý, akoby ste boli priamo uprostred akcie.

Čerstvá novinka – sonický laserový televízor Hisense HE88L5V je zárukou intenzívnych zážitkov pri sledovaní filmov, športových prenosov, automobilových pretekov alebo hraní hier. Skvele prepája špičkový 4K obraz so solídnym zvukom, ktorý vychádza priamo z veľkorysého zobrazovacieho panela s uhlopriečkou 88“ (223,5 cm) so špeciálnou štruktúrou podobnou včelím plástom. Novinka prichádza na slovenský trh práve teraz.

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár