Začnite písať

Uncategorized

Barbara Szalai: Vysnila som si zmrzlinu, ktorá pomáha

Skvelý projekt na podporu Danielka sa ukončil. Najobľúbenejšia zmrzlináreň Bratislavy ukázala, že aj taká maličkosť, ako zmrzlina, dokáže pomôcť v boji za zdravie!

Zmrzliznáreň KOUN v akcii

Bratislavčanom zmrzlináreň KOUN netreba predstavovať. Už roky prináša tie najzaujímavejšie príchute zmrzliny, kvôli ktorým sa oplatí stáť dlho v rade. Toto malé a útulné miesto tento rok dokázalo nemožné, vyzbieralo počas Covidu 2200 eur pre @predcasniatko!

Barbara Szalai, majiteľka zmrzlinárne Koun, je nielen podnikavé dievča, ale aj mamina srdcom a dušou, ktorej sa pred rokmi zmenil pohľad na svet, a rozhodla sa preto vyčarovať zmrzlinu, ktorá pomáha!

Vždy som rada pomáhala a postavila sa za dobrú vec. Po narodení môjho syna Maxa som zrazu pociťovala ľudské príbehy okolo mňa oveľa intenzívnejšie, ako pred tým. Dlho som rozmýšľala, kde, komu a akou formou pomôcť. Nechala som ale myšlienku voľne plynúť a nehľadala nasilu. Nikdy nezabudnem, ako som popíjala kávu s kamarátkou na vianočnom Kide, kde mi predstavila Lucku a jej super bojovníka, syna Danielka. Už vtedy som vedela, že mu chcem na ceste za zdravím pomôcť. A tak som si vysnila zmrzlinu, ktorá pomáha!

Adresná pomoc Danielkovi

Projekt sa predstavil len pár dní pred Covidovou situáciou, no napriek tomu si našiel cestu k ľuďom.

„Nečakali sme, že budeme musieť o každý predaný kopček zmrzliny toľko bojovať, ale nevzdali sme sa. Napriek všetkému sa nám pomocou úžasných ľudí a pomocou našich zákazníkov podarilo vyzbierať 2200 eur. Som nesmierne šťastná, že sme Danielkovi vedeli pomôcť! Stretnutie s ním nám zmenilo život! Lucka je zas žena s veľkým Ž!“

Danielkove terapie a rehabilitácie sú dlhodobo finančne náročné, no absolútne nevyhnutné na ceste za zdravím! Preto sledujte @predcasniatko a pomôcť môžete kedykoľvek.

„Nikdy nevieš aký si silný, pokiaľ byť silným nie je jediná možnosť, ktorú máš.“ /Bob Marley/

 

„Aj keď nad Danielkovými diagnózami vyhrať nevieme, vieme s nimi aspoň trochu bojovať, a nevzdávať to! Ďakujeme Barbi, Koun-u a hviezdnym zmrzlinárom, že vďaka ich podpore a projektu #kornútoknádeje môžeme bojovať ďalej o niečo ľahšie,“ dodala mamička Danielka, Lucka Varholy.

Podpora známych osobností

Osobnosti, ktoré sa pridali, a stali sa tak anjelskými zmrzlinármi, sú: Alexandra Mamová (@doubletrouble), Baša Števulová (@basastevulova), Filip Šebo (@sebofilip), Kristiana Kóňa (@kristianakona), Kristína Tormová (@kristina.tormova), Marika Majorová (@tonbo_diary), Sisa Križanová (@sisa_kr), Tamara Simončíková Heribanová (@tamaraheribanova), Veronika Ostrihoňová (@veronikaostrihonova), Zuzka Šebová (@rapunzeluiko).

Barbara Szalaiová: Som vďačná Slovákom, oni nás držia nad vodou tým, že podporujú lokálny biznis

 

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár